DOLAR 32,4993 0.15%
EURO 34,8216 0.26%
ALTIN 2.489,641,12
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fransız ataşesinden Ata Koleji’ne ziyaret

Fransız ataşesinden Ata Koleji’ne ziyaret

Öğrencilerine ikinci sınıftan itibaren İngilizcenin yanı sıra Fransızca dersleri de veren Ata Koleji, yabancı dil programlarında öğrencilerin bakış açıları ile kültürler arasındaki ilişkiyi ön planda tutuyor.

ABONE OL
22 Aralık 2021 21:23
Fransız ataşesinden Ata Koleji’ne ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ata Koleji’nde küçük yaşlarda yabancı dil edinmeye başlayan çocuklar tüm akademik, profesyonel ve kişisel yaşantıları boyunca kullanabilecekleri önemli bir avantaja sahip oluyor. Anaokulundan liseye tüm öğrencilerine anadil düzeyinde en az iki yabancı dil öğretme hedefine sahip olan Ata Koleji, öğrencilerini ayrıca uluslararası geçerliliği olan DELF sınavı için de hazırlıyor. Kolej bu kapsamda Fransız dili iş birliği ataşesi Vincent Brousse’u ağırladı.  Etkinlikte Ata Koleji öğrencilerine Fransız kültürü ve eğitimi hakkında bilgi verilirken ilkokul ve lise kademesindeki öğrenciler ise müzik dinletisi sundu.Brousse ayrıca Ata Koleji akademik kadrosuyla Fransız dili eğitimi, iki dil ve kültür arasındaki etkileşimin artması için yapılacak çalışmalar üzerine görüşmeler de gerçekleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.