DOLAR 32,5944 0.36%
EURO 34,8708 0.38%
ALTIN 2.504,290,81
BITCOIN 21096231,89%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gama Mekatronik Ürünleri Avrasya Cam Fuarı’nda Görücüye Çıktı
  • Haber444
  • Gündem
  • Gama Mekatronik Ürünleri Avrasya Cam Fuarı’nda Görücüye Çıktı

Gama Mekatronik Ürünleri Avrasya Cam Fuarı’nda Görücüye Çıktı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
Gama Mekatronik Ürünleri Avrasya Cam Fuarı’nda Görücüye Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gama Mekatronik 20 yılı aşkın süredir Bursa Nilüfer bölgesinde cam işleme makineleri, ahşap işleme makineleri, mermer işleme makineleri, metal model işleme makineleri, 5 eksen ve 4 eksen ahşap torna makineleri gibi ürünleri ile müşterilerine hizmet sunan öncü kuruluşları arasında yer almayı başardı. Kurulduğu günden bu yana sürekli ilerleyen ve gelişen bir ivme kazanan Gama Mekatronik yapmış olduğu başarılı faaliyetleri neticesinde Türkiye’de ve dünyada düzenlenen birçok fuarda en çok dikkat çeken kuruluşlar arasında yer aldı. Son olarak 3 Kasım ile 6 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Avrasya Cam Fuarı’nda ürün ve hizmetlerini görücüye çıkaran Gama Mekatronik fuarın en çok ilgi çeken stantlarından birinin ev sahipliğini yaptı. Cam ile alakalı üretmiş oldukları makineler ile sektörde faaliyet yürüten birçok bireyin ve kuruluşun dikkatini çeken Gama Mekatronik, hem bürokratik yetkililer hem de özel sektör mensupları tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Bünyesinde son derece tecrübeli bir kadroyu barındıran Gama Mekatronik yetkilileri fuar boyunca görmüş oldukları yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti. Bu nedenle mermer, metal, ahşap ve cam sektöründe makina üreten kuruluşun ihracat hacmini sürekli olarak geliştirmeyi hedeflediklerini belirten yetkililer almış oldukları olumlu dönüşlerin kendilerini ilerleme konusunda son derece motive ettiğini belirtti. Gama Mekatronik son teknolojik ürünleri ile birçok fuara katılırken hem yurtiçinde hem de yurtdışında saygınlığını sürekli olarak arttırmayı başardı.

http://gamamekatronik.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.