Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü, corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında yurtdışından gelenlerin, evlerinden dışarı çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri süresinin 5 gün daha uzatıldığını açıkladı.
Yapılan uyarı şöyle:
* Yaşanmakta olan corona virüs salgınını önlemek amacıyla yurt dışından ve umreden gelen vatandaşlarımızın geliş tarihinden itibaren 14 gün süre ile evlerinden dışarı çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri istenmişti.
* Bu süreci hem güvenli ve sağlıklı hem de mağdur olmadan atlatabilmeniz için konunun uzmanı hekimlerimizin önerileri ve alınan önlemler kapsamında evden dışarı çıkmama, ziyaretçi kabul etmeme süresi 5 gün daha uzatılmış olup, vatandaşlarımızın bu kurala uymaları kendileri ve çevreleri için önem arz etmektedir. (İHA)
İLGİLİ HABERİlk kez uygulandı… Rize’de belde ve köyler karantinaya alındı, giriş çıkışlar kapatıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.