DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650,93%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hurda Nedir? Hurdacı Nedir?

Hurda Nedir? Hurdacı Nedir?

Kullanım dışı kalmış olan pek çok ürünü yeniden kullanıma hazır hale getirilmesi için değerlendirilen posa kısmına hurda denilmektedir.

ABONE OL
19 Nisan 2022 11:42
Hurda Nedir? Hurdacı Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kullanım dışı kalmış olan pek çok ürünü yeniden kullanıma hazır hale getirilmesi için değerlendirilen posa kısmına hurda denilmektedir. Hurdalar hurdacılar tarafından toplanarak ekonomiye kazandırılarak hem ülke ekonomisine destek sağladığı gibi hem de çevre kirliliğinin önüne geçmektedir.

Hurda işi ile uğraşan kişilere hurdacı denilmektedir. Hurdacı olarak ihtiyaç duyduğunuz anda en yakın hurdacı arayışınıza cevap verebilecek potansiyelde olan kurumumuzda geniş kapsamlı hurdalar alınmaktadır.

Hurda Fiyatları Ne Kadardır Nasıl Belirlenir?

Hurda fiyatları günlük olarak değişmektedir. Burada fiyatlarını etkileyen pek çok faktör bulunmaktadır. Kurumumuzda güncel hurda fiyatları ayrı ayrı ele alınmaktadır ve hurdalarınız kendi fiyat piyasasına göre değerlendirilmemektedir. Hurda fiyatları yıllık olarak piyasaya güncellemesi ile birlikte Hilal edilemeyeceği gibi Gün içerisindeki piyasa etki eden faktörlerin ekonomik olarak dalgalanması sonucu hurda piyasası da etkilenmektedir.

Londra Merkez borsası fiyatların belirlendiği Son Nokta olmaktadır. Piyasayı etkileyen aktörler içerisinde yakıt fiyatları, İthalat üretim fiyatları, hammadde fiyatları ve az talep dalgalanması yer almaktadır. Kurumumuz büyük tonajlı hurdalarınızı alıp sizi ve çevreyi sıkıntıdan kurtarmak ile beraber bu işlemleri piyasa değerinde gerçekleştirmektedir.

Hem sizin ekonominizi hurdaların değerlendirilmesi ile katkı sağlanacağı gibi hem de ülke ekonomisine ciddi katkı sağlamaktadır. Bir hammaddeyi toprağından 0 olarak yetiştirmek derse geri dönüşümle elde etmek çok daha kazançlı bir işlem olduğu için geri dönüşümü daha çok özen gösterilmelidir. Hurdacı Burada sitesinden destek alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.hurdaciburada.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.