DOLAR 32,5723 0.05%
EURO 35,0620 0.55%
ALTIN 2.426,140,14
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Adamı Selami Akay Başarıları İle Dünyanın Gündeminde
  • Haber444
  • Gündem
  • İş Adamı Selami Akay Başarıları İle Dünyanın Gündeminde

İş Adamı Selami Akay Başarıları İle Dünyanın Gündeminde

 Türkiye ve Dünya ülkelerinde açmış olduğu oteller zinciri ile adı gündemden inmeyen genç iş adamı Selami Akay, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 1987 yılı Almanya doğumlu Genç iş adamı Türk gençlerine de önerilerde bulunuyor.

ABONE OL
4 Temmuz 2022 20:49
İş Adamı Selami Akay Başarıları İle Dünyanın Gündeminde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Türkiye ve Dünya ülkelerinde açmış olduğu oteller zinciri ile adı gündemden inmeyen genç iş adamı Selami Akay, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 1987 yılı Almanya doğumlu Genç iş adamı Türk gençlerine de önerilerde bulunuyor. Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinde oteller zincirine sahip olan genç yatırımcı ve iş adamı halen aktif olarak çalışmalarına devam ediyor. Yeni projeleri ile dünya ülkelerine hükmetmeye hazırlanan Selami Akay çalışmaları hakkında

https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkinde bilgiler sunuyor. Hotel yöneticisi ve girişimci olarak aktif olarak çalışan Akay, yeni projeleri ile de takdir toplayacağa benziyor.

 Selami Akay’dan İş Alanını Geliştirme Projeleri

 Otel işletmecisi olarak yapmış olduğu çalışmaları daha çok genişletip yeni projeler hedefleyen Akay, başarıları ile dünyaya ün salacak gibi görünüyor. Türkiye’nin adını da dünyaya duyuran karizmatik iş adamı, yatırım dünyasında da bambaşka fikirleriyle beğeni ile takip ediliyor.

Türk gençlerine önerilerde bulunan başarılı iş adamı hayallerinin peşinde koşmaları adını onlara tavsiyelerde bulunuyor. Türkiye ve dünya ülkelerinde sayısız otel zincirine sahip olan yatırımcı ve iş adamı yapmış olduğu araştırmalar ve yetenekleri sayesinde tüm dünya ülkelerinde tanınacak bir iş adamı olmayı hedefliyor. En yeni çalışmalara imza atan mütevazı kişilik, başarıları ile ilgili edindikleri bilgileri ve resimli hatıralarını instagram adresinde yayınlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.