DOLAR 32,5471 0%
EURO 34,8893 0.08%
ALTIN 2.430,320,31
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstifa haberine AKP’den ilk yorumlar geldi

İstifa haberine AKP’den ilk yorumlar geldi

ABONE OL
9 Kasım 2020 15:59
İstifa haberine AKP’den ilk yorumlar geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Berat Albayrak’ın istifa haberlerine, AKP’li isimlerden sosyal medyada peş peşe yorumlar geldi. İlk olarak AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Albayrak’ın istifa iddialarıyla ilgili: “Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muş’un ardından Albayrak’ın istifa haberini sosyal medyadan değerlendiren AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı da: “Sayın Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz. Yıllardır bu ülkeye milletimize fedakarca yaptığı hizmetleri biliyor ve ayni şekilde devamını diliyoruz. Konu her bakımdan sayın Cumhurbaşkanımızın takdirindedir” dedi.

BBC TÜRKÇE’ DOĞRULANDI’ DEDİ

Bu arada, BBC Türkçe bir Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilisinin, Albayrak’ın istifasını doğruladığını duyurdu. Haberde aynı yetkilinin, istifanın kabul edilip edilmediğine yönelik soruya henüz belli olmadığı cevabını verdiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.