DOLAR 32,5117 0.16%
EURO 34,8823 0.38%
ALTIN 2.481,210,79
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KAWA SHERİF AVRUPA KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR

KAWA SHERİF AVRUPA KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
KAWA SHERİF AVRUPA KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kürtçe şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi bulunan Kawa Şerif Avrupa’da vereceği konserler için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirtti.

Vegere, Firişt, Ka Destê Te, Ya Rab, Heye Rojek, Silavê Dila, Kêf û Dîlan gibi pek çok şarkıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç şarkıcı Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın farklı yerlerinde konser vereceğini belirtti.
Pek çok Kürtçe şarkının bestekarlığını ve seslendirmesini yapan Kawa Sherif Türkiye, Suriye ve Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde tanınmaktadır.
2020 yılında düzenlemeyi plandığı konserleri korona salgını nedeniyle ertelemek zorunda kaldığını belirten Kawa Şerif konser projelerinin 2022 yılında hayata geçeceğini müjdesini vererek hayranlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini belirtti.
Kendine has vokali ve tarzı ile yeni nesil müzik akımının en başarılı temsilcileri arasında gösterilen Kawa Sherif yeni albümüyle de adından oldukça çok söz ettirecek gibi görünüyor.

https://www.instagram.com/kawasherif/ instagram adresiyle hayranlarının taleplerine cevap veren sanatçı Türkiye’de de yakın zamanda konser vereceğini ve yeni albümünün de yakında çıkacağını belirtti. Batman, Diyarbakır ve İstanbul’da konser çalışmasının olduğunu belirten genç sanatçı Kawa Sherif bu konserlerin gelirlerinin bir kısmını da muhtaçlar için bağışlayacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.