DOLAR 32,5060 -0.13%
EURO 34,7786 -0.26%
ALTIN 2.425,51-0,17
BITCOIN %
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mekanik gelişmeler bireylerin hayatını kolaylaştırmalıdır
  • Haber444
  • Gündem
  • Mekanik gelişmeler bireylerin hayatını kolaylaştırmalıdır

Mekanik gelişmeler bireylerin hayatını kolaylaştırmalıdır

ABONE OL
23 Ağustos 2021 11:50
Mekanik gelişmeler bireylerin hayatını kolaylaştırmalıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi içinde bulunduğumuz çağ dijital çağ olarak değerlendirilmekte ve sanayileşmenin ötesinde bilimsel çalışmalar ve araştırma-geliştirme çalışmaları ağırlık göstermektedir. Bu nedenle içinde bulunduğumuz süreç içerisinde hem mekanik anlamda hem de dijital anlamda birçok yenilik hayata geçirilmiştir. Süreç içerisindeki yeniliklerin engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak yönde evrilmesi son derece önemlidir. Bilindiği gibi özellikle merdivenler havuzlar diğer birçok alanda engelli bireylerin yardım almadan erişim sağlamaları mümkün olmamaktadır. Fakat deneyimli mühendislerin ve uzman firmaların geliştirdiği başta engelli asansörü olmak üzere fizyolojik ve ortopedik anlamda ulaşım sıkıntısı yaşayan bireyler için üretilen mekanizmalar hayatı kolaylaştırmaktadır. Merdiven asansörü adı verilen asansörlerde herhangi bir nedenle merdivenleri çıkmakta zorluk yaşayan ve belirli noktalara ulaşım sağlayamayan bireylerin yardım almadan bu engelleri aşmasına yardım etmektedir.

Nart Lift asansör mekanizmaları konusunda lider konumdadır

Ülkemizde Manisa merkezli olarak faaliyet yürüten Nart Lift herhangi bir nedenden ötürü evinin ya da çalışma alanının belirli noktalarına ulaşamayan bireylere asansör mekanizmaları kurmak konusunda uzmandır. Bünyesinde son derece profesyonel bir kadroyu istihdam eden kuruluş müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluş insanî ve etik değerlere bağlı kalarak çalışmakta ve insan sağlığını her türlü karın üzerinde tutmaktadır. Bu nedenle engelli bireylerin yaşam kalitesini arttırmayı çalışma hayatlarında bir misyon olarak belirlemiştir.

Nart Lift nasıl bir kurulum gerçekleştirir?

Nart Lift son derece prensiple ve dikkatli bir çalışma sistemi yürütmektedir. Firma kurulum aşamasının evvelinde bireylerin asansör hizmetini almak istedikleri ortamın yakından gözlemlemekte ve bir keşif yapmaktadır. Bu keşfin ardından mekanın ve engelli bireylerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurulmasının sonucunda en uygun mekanizmanın yapımı için Hollanda’da bulunan paydaşlar ile irtibat kurulur. Firma üretimini Hollanda’da gerçekleştirmekte Türk mühendisler tarafından kurulum işlemini yapmaktadır. Merdiven asansör fiyatları konusunda da son derece ulaşılabilir bir fiyat sıkılırsa belirleyen firma her bireyin kaliteli bir yaşama hak ettiğine inanarak çalışmalarını sürdürür.

Nart Lift çözüm odaklıdır

Nart Lift firmasının çalışma prensiplerinin başında çözüm odaklı olmak yer alır. Dolayısıyla kuruluş her bir kurmuş olduğu asansör için 2 yıllık bir Garanti hizmeti vermektedir. Öte yandan tedarikçi firmanın kurulan asansör mekanizmaları ile ilgili 10 yıl boyunca parça garantisi vermesi de gerekmektedir. Merdiven asansörü çeşitlerinde özellikle engelli merdiven asansörlerinde devletin direkt bir teşviği bulunmamaktadır. Fakat engelli merdiven asansörleri ister merdiven tipi platform şeklinde olsun isterse koltuk tipinde olsun KDV’den muaftır. Bu da engelli bireylerin asansör kullanmaları ile ilgili bir teşvik oluşturmakta ve ödeme koşullarını kolaylaştırmaktadır. Firmanın bünyesinde bulunan profesyonel kadrosu sağlam bir biçimde kurulum gerçekleştirmekte ve her türlü soruna karşı destek hattını hayata geçirmiş bulunmaktadır. Nart Lift havuz asansörü kurulumu da yapar.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.