DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 35,0304 -0.2%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264305-0,79%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEZUNİYET ELBİSELERİNDE OLEG CASSINI RUHU

MEZUNİYET ELBİSELERİNDE OLEG CASSINI RUHU

ABONE OL
9 Haziran 2022 14:12
MEZUNİYET ELBİSELERİNDE OLEG CASSINI RUHU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her zevke uyan her yaştan kadına hitap eden ve onları özel hissettirmeyi başaran Oleg Cassini, müşterilerine romantik, heyecan dolu ve capcanlı dünyaların kapılarını aralamaya devam ediyor. Başarılı gelinlik ve abiye tasarımlarıyla bilinen dünya markası, DNA’sındaki romantik ve asil duruşun yanı sıra modern ve renkli tasarımlarıyla da kadınların ilk tercihleri arasında yer almayı başarıyor. Unutulmaz gecelerin kurtarıcısı olarak kadınlara dinamik ve modern seçenekler sunan marka yeni sezonda da özgün abiye modelleriyle stil sahibi kadınların yanında.

Mezuniyet zamanının yaklaşmasıyla genç kızların hayalindeki mükemmel kıyafeti bulma telaşı başladı. Unutulmaz mezuniyet partisinde özgür tarzını yansıtan bir elbise ile damga vurmak isteyen kadınların yardımına Oleg Cassini koşuyor. Birbirinden farklı abiye tasarımlarıyla adından söz ettiren marka, duru güzelliğini balo gecesinde dinamik ve canlı bir elbise ile ortaya çıkartmak isteyen genç kızları mağazalarına davet ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.