DOLAR 32,3717 -0.36%
EURO 34,7728 -0.2%
ALTIN 2.393,89-1,17
BITCOIN 19133942,67%
Mersin
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ne pideden ne de kuyruktan vazgeçtiler!

Ne pideden ne de kuyruktan vazgeçtiler!

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:15
Ne pideden ne de kuyruktan vazgeçtiler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahçelievler ve Beyoğlu’nda Ramazan ayının ilk gününde fırınların kapısında uzun pide kuyrukları oluştu. Kuyruğa giren vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyarak sırada bekledi. Kural sebebiyle metrelerce uzunlukta kuyruklar oluştu.

Bahçelievler ve Beyoğlu’nda Ramazan ayının ilk gününde iftara saatler kala vatandaşlar fırınların kapısında pide sırasına girdi. Tüm dünyanın corona virüsle mücadele ettiği dönemde vatandaşlar maskelerini takarak sırada bekledi.

YARIM SAAT KUYRUKTA BEKLEDİ

Fırının içine belirli sayıda müşteri alındı. Sosyal mesafe kuralı sebebiyle geçen senelere kıyasla daha uzun kuyruk oluştuğu görüldü.

Sırada bekleyen Hüseyin Çiftçi, “Herkes mesafe kuralına uyarak sırada bekliyor. Uzun bir kuyruk var. Neredeyse beş yüz metre ileride kuyruk. Ben yarım saattir burada bekliyorum” diye konuştu. DHA

İLGİLİ HABERRamazan pidesi fiyatı ne kadar? Pide fiyatları belirlendi… İLGİLİ HABERFırın işletmecileri karar aldı! Ramazan pidesi satmayacaklar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.