DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NFT10 Nedir? NFT10 Ne İş Yapar? NFT10 Güvenilir Mi?

NFT10 Nedir? NFT10 Ne İş Yapar? NFT10 Güvenilir Mi?

ABONE OL
6 Ocak 2022 14:31
NFT10 Nedir? NFT10 Ne İş Yapar? NFT10 Güvenilir Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NFT, yani non-fungible token son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. NFT için fiziksel dünyadaki koleksiyon parçalarının dijital yansımaları olarak adlandırılıyor.

NFT10 NEDİR?

Değiştirilemez Tokenlar yani kısacası NFT’ler, fiziksel dünyadaki koleksiyon parçalarının birer dijital yansımaları olarak bilinmekte. Peki ya NFT nasıl oluşturuluyor? NFT nasıl pazarlanıyor? NFT’lerin değerlerini belirleyen faktör nedir?

NFT10 firması da tam olarak burada devreye giriyor. NFT10 firması NFT tasarımları, NFT tasarım eğitimleri, NFT pazarlama eğitimleri gibi hizmetler sunan, yani kısacası NFT teknolojisi hakkından sıfırdan başlayarak donanımlı birer birey olmayı amaçlayan kişilerin tam da aradığı adres.

NFT10 kişilerin dijitalleştirmekte sorun yaşadığı birbirinden özgün fikirleri, sanat eserlerini, dökümanlarını birer NFT haline getirip; bu NFT’lerin pazarlaması hususunda destek veren bir işletme olarak kuruldu. Zamanla eğitim ağlarını oldukça genişleten NFT10 firması; sadece Türkiye’den değil pek çok avrupa ülkesinden de NFT pazarlama danışmanlığı, NFT tasarım eğitimleri, NFT pazarlama eğitimleri konusunda oldukça ciddi talepler gördü.

Türkiye’nin ilk ve tek NFT Tasarım ve Pazarlama ajansı olan NFT10, çok yakında NFT alım-satım işlemlerini ve hatta online NFT tasarımlarını yapabileceğiniz yepyeni bir proje ile de sizlerle olacak.

NFT10 Ne İş Yapar?

NFT10 ‘un başlıca yaptığı işler arasında NFT tasarımları, NFT pazarlama stratejileri, NFT pazarlama reklamları, NFT tasarım eğitimleri, NFT pazarlama eğitimleri gibi NFT üzerine akıllara gelen tüm işlemler bulunuyor. Bunun yanısıra NFT ile alakalı tüm işlemlerinizde de NFT10, kurumsal bir çözüm ortağınızdır. Tüm bunların yanısıra da; Metaverse arazi alım işlemleri, Metaverse mekan tasarımları, Metaverse mekan programlamaları, Metaverse etkinlik organizasyonları gibi hizmetler de sağlamaktadır.

NFT10’un Eğitim Programları:

– NFT Tasarım Eğitimleri
– NFT Pazaryeri Tanıma Eğitimleri
– NFT Pazarlama Eğitimleri
– NFT Kullanım Alanları Eğitimi
– NFT Broker Eğitimi

NFT10 Güvenilir Mi?

8 senedir aynı adreste hizmet veren bir dijital pazarlama firması iştirakinde kurulan NFT10, sadece 2021 yılında 5.000’in üzerinde tekil müşteriye hizmet vermesi ve yüksek müşteri memnuniyet oranıyla da talep gören bir işletme halinde gelmiştir.

Pek çok NFT sahibinin de satış ve pazarlamak hususunda yaşadıkları sorunlara, hızlı ve etkili çözümler üreterek sektöre ve NFT pazarlarına olan hakimiyetini müşterilerine kanıtlayan NFT10 sayesinde 2021 yılı içerisinde 20.000’in üzerinde NFT satış işlemi gerçekleşmiştir.

Bünyesinde mühendisler, kreatif direktörler ve dijital içerik üreticilerden oluşan 20’nin üzerinde personel bulunduran NFT10 firması 2022 yılında da adını gerek NFT dünyasında gerekse Metaverse çözümlerinde oldukça duyuracak gibi görünüyor.

İşte NFT10 ‘un resmi instagram hesabı:
https://www.instagram.com/nft10net

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.