DOLAR 32,5628 0.03%
EURO 34,8781 -0.02%
ALTIN 2.435,590,24
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyunlar Oynama Sitesinde Hemen Oyun Oyna

Oyunlar Oynama Sitesinde Hemen Oyun Oyna

ABONE OL
10 Aralık 2020 14:15
Oyunlar Oynama Sitesinde Hemen Oyun Oyna
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Oyun oyna, sitesinde çok fazla oyun ile bir tık aracılığı ile ulaşabileceğiniz uzaklıktayız. Tüm dünyada etkisini gösteren corona virüs salgını ile birçok insan da işlerini, sosyal hayatlarını bir kenara bırakarak evlerine kapanmak durumunda kaldı. Evlerinde kalmak durumunda olan insanlar ise skype vb. uygulamalar ile işlerini ya da okullarını devam ettirmeye çalışıyor. Bu dönemde dışarıda oyunlar oynanamadığı, arkadaşlar ile buluşulamadığı için biz de size evde can sıkıntınızı gidermek ve arkadaşlarınızla oyun oynama fırsatı sunmak için sitemizi geliştirdik. Paylaş butonundan size özel gelen link ile siz de bu bağlantıyı kopyalayarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz ve beraber oyun oynama fırsatı yakalayabilirsiniz. Bunun için site üzerinden herhangi bir üyeliğe ya da eklentiye gerek yoktur sadece oyun oyna sitesine girerek gerçekleştirebilirsiniz.

Okey Oyna

Okey sırasında oyunun bitmesi halinde puanlandırılması gerekilir. Bu puanlama için ise bir dizi kural vardır. Oyunun bitmesi için gereken istekadaki tüm taşların bitirilmiş ve masaya dökülmüş olması gerekir. Eğer oyunu kimse bitirmediyse herkesin istekasında yer alan taşların puan toplamı kadar puanı vardır. Elini açamamış oyuncuların da 202 puanı olacaktır. Oyuncular arasından biri elindeki bütün taşları kullanarak okey oyunu bitirmesi halinde bu oyuncudan -101 puan düşülür. Bunun haricinde diğer oyuncular da bundan ceza alır. İstekalarında bulunan taşların puan toplamı kadar cezalarına eklenir. Okey oyna oyununda ceza toplamları da kazananı belli edebilir.

Pişti Oyna

Pişti oyna, oynanır iken kurallar çok önemlidir. Özellikle oyun esnasında her oyuncu için oynama süresi oyun açısından en önemli konudur. Ayrıca kartlar dağıtılır ve dağıtan kişi oyuna başlangıç verir ve soldan sağa doğru uzatılarak dağıtılır. Bunların haricinde oyun içinde desteyi dağıtan kişinin solunda bulunan oyuncu desteyi ortadan ikiye keser. Kesilen destenin içinden kesenin eline joker gelirse ise destenin içinden kendi adına joker kağıdını alıp kullanabilir. Eğer jokerden farklı bir kart gelirse bu durumda gelen kart destenin en sonuna atılır ve tekrar yeniden bir kart seçilerek o kart oynanarak pişti oyna oyunu başlatılır.

Bedava oyunlar oynamak için OyunlarOyna.ORG sitesine hemen göz atın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.