DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
ALTIN 2.292,750,69
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyunlara ulaşmanın en kolay yolu: Dijital

Oyunlara ulaşmanın en kolay yolu: Dijital

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
Oyunlara ulaşmanın en kolay yolu: Dijital
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Piyango biletleri ve diğer sayısal oyunları geleneksel olarak her zamanki gibi en yakın bayi, market ya da gezici bayilerden giderek almayanlar için fırsat kaçmadı. COVID-19 salgını nedeniyle fiziki olarak bilet almak ya da şans oyunu kuponunu yatırmaktan çekinenler için dijital satış kanalı en hijyenik çözüm yolu olarak öne çıkıyor.

BAYİDEN OYNAMAK GİBİ

Oyunseverler dijital kanalda Milli Piyango’nun www.millipiyangoonline. com adresindeki ekrandan ya da Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından hızlıca bir oyun hesabı açarak biletlerini oluşturabilir. Üstelik Milli Piyango biletinizi ya da dilediğiniz sayısal oyununuzu oluştururken istediğiniz sayıları seçebilirsiniz. Yani mesela biletinizde uğurlu sayınız ya da istediğiniz amorti rakamını bizzat kendiniz ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde sözgelimi Çılgın Sayısal Loto’da da şehrinizin plaka numarası ya da doğum tarihinizi ekleyerek kendi kuponunuzu oluşturabilirsiniz. Bu yöntemle alacağınız bir bilete ikramiye çıkınca da kazandığınız para direkt online hesabınıza geçecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.