DOLAR 32,4900 -0.17%
EURO 34,9679 0.33%
ALTIN 2.437,060,59
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkan Danışmanlıkla Sağlam İşler

ABONE OL
14 Temmuz 2022 18:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yapılan işlerde öncelik her zaman kalite ve güvendir. Dünya çapında standartları arttırmak, işbirliğini arttırmak ve ticareti de geliştirmek adına kurulan bir kuruluş olan İSO, ülkemizde de oldukça değer görmektedir.

İSO her türlü işletme için gerek olan standartlara sahiptir. İSO belgesi ya da damgası alan her işletme, uluslararası kalite standartlarına da uyuyor anlamını taşır.

Bu ve bunun gibi birçok evrak ve sertifikanın verilmesini sağlayan bazı danışmanlık firmaları vardır. İso belgesi veren firmalar arasında olan Özkan Danışmanlık da bu konuda oldukça başarılı hizmetler veriyor.

Özkan Danışmanlık Hakkında

Özkan Danışmanlık, faaliyetleriyle herkese yararlı olmayı amaçlayarak hizmet vermektedir. Her ihtiyaca ve her sektöre uygun çözümler sunarak herkese yardımcı olmayı ve onları en doğru şekilde yönlendirmeyi amaçlamaktadır.

Her zaman müşteri memnuniyeti ön planda olarak çalışmalarını gerçekleştirir. Özellikle iso belgelerinde oldukça başarılıdır. İso belgelerinin tüm çeşitlerinde sertifika hizmeti veren ve bunu yasalara ve prosedürlere de uygun olarak yapan Özkan Danışmanlık, tercih eden herkesin kendisinden memnun kalmasını sağlıyor.

Özkan Danışmanlık Hizmetleri

Özkan Danışmanlık, öncelikle CE belgesi, tse ve tsek belgesi, eğitim hizmetleri ve kalite yönetim sistemleri alanında hizmet vermektedir. Aynı zamanda

iso 9001 belgesi veren firmalar arasında yer almakta ve iso 9001 belgesini de vermektedir. İso belgelerinden çağrı iletişim, iş sürekliliği, çevre yönetimi gibi alanlarda da hizmetler vermektedir.

Özkan Danışmanlık her zaman müşteri memnuniyetlerini ve ihtiyaçlarını ön planda tutarak çalışmalarını gerçekleştirir.

Çalışmalarında yetenekli ve genç ekibi, aynı zamanda da kendilerini geliştiren ve gündemi takip eden ekibi sayesinde geri planda kalmayarak hizmetlerini gerçekleştirir. Bu sayede sektördeki diğer danışmanlık firmalarının da önüne geçmeyi başarmış ve sektörün en iyilerinden biri olmuştur.

Özkan Danışmanlık Referansları

Özkan Danışmanlığın hizmet verdiği kurum ve firmalardan bazıları Hacettepe Üniversitesi, Arset, Vertisa, Fimar, Lüks Kadife olarak sıralanabilir. Elbette daha fazlası da vardır. Özkan Danışmanlığı tercih eden her firma ve kurum oldukça memnun kalmıştır.

Özkan Danışmanlık İletişim

Özkan Danışmanlıkla iletişim kurmak ve sorularınızı sormak için web sayfasından tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Açık adres, telefon ve mail adresinin yanı sıra canlı whatsapp görüşme imkanını da web sitesinde sunar. Böylece her an dilediğiniz konuda destek almak için ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz.

Neden Özkan Danışmanlık?

Özkan Danışmanlık, diğer danışmanlık firmalarından farklı olarak önce müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutar.

Bu sayede verdiği hizmetlerde kesin olumlu geri dönüşler alır. Aynı zamanda bilinçli ve kendi geliştiren, çalışkan ekibi sayesinde de işlerini zamanında bitirerek firmaların almak istedikleri belgeler ve sertifikalar konusunda sorun yaşatmaz. Yönetim kadrosunun bölgeler bölünerek koordine edilmesi de ilgi ve hizmeti hızlandırmaktadır.

Özkan Danışmanlık hizmetler karşılığında ödeme kolaylığı da sunmaktadır. Dilediğiniz kredi kartı ile de ödemeler yapılır.

Yaptıkları her hizmette yasalara da mutlak uyumu ön planda tutmaktadır. Bu açıdan tercih eden firmaların düşünmesi gereken ekstra bir kaygı da olmaz. Her şeyi sizin için önceden düşünen ve tasarlayan Özkan Danışmanlık özellikle iso belgeleri konusunda oldukça başarılıdır. Küçük ya da büyük her işletme ve kurum için iso belgesi alınmalıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.