DOLAR 32,5314 0.11%
EURO 34,9638 -0.16%
ALTIN 2.439,980,17
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pitbull İle Evde Yaşam

Pitbull İle Evde Yaşam

ABONE OL
28 Temmuz 2022 16:00
Pitbull İle Evde Yaşam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pitbull cinsi köpekler doğası gereği güçlü ve agresif Can dostlarıdır. Ancak yavru oldukları dönemde evde bir yaşam için eğitim aldıklarında insana güven veren ve aynı zamanda sevecen bir tür olabilmektedir.  Onların güçlü duruşu ve güçlü çene yapıları her ne kadar insanların korkuya kapılmasına neden olsa da kolay eğitilebilen bu ırkın sizlerle birlikte bütünleşebilen bir yaşama sahip olması sağlanabilmektedir. Chien Pitbull olarak da bilinen bu ırk için evde yaşamın tek zorluğu çok aktif ve hareketli bir yapıda olmalıdır. Aktif ve çevik yapıları onların apartman hayatına uyum sağlamasını zorlaştırmaktadır. Bu nedenle Bahçeli veya Çiftlik evlerinde çok daha huzurlu ve mutlu olacaktır.

Pitbull ırkının yakından tanımak istiyorsanız Pitbull YouTube videolarını detaylı olarak inceleyebilir ya onlar hakkında merak ettiğiniz tüm yanıtları burada bulabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.