DOLAR 32,3510 0.29%
EURO 35,1366 -0.04%
ALTIN 2.310,041,44
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

POKÉMON GO’NUN 6. YAŞINI KUTLUYORUZ! SÜRPRİZLER VE ÖZEL ETKİNLİKLER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!
  • Haber444
  • Gündem
  • POKÉMON GO’NUN 6. YAŞINI KUTLUYORUZ! SÜRPRİZLER VE ÖZEL ETKİNLİKLER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

POKÉMON GO’NUN 6. YAŞINI KUTLUYORUZ! SÜRPRİZLER VE ÖZEL ETKİNLİKLER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Pokémon GO, 6. yılını özel etkinliklerle kutluyor. 6 Temmuz’da başlayan yıl dönümü etkinlikleri, katılımcılarına dünyanın dört bir yanında çok özel anlar yaşatacak ve şaşırtıcı sürprizler sunuyor.

ABONE OL
14 Temmuz 2022 14:55
POKÉMON GO’NUN 6. YAŞINI KUTLUYORUZ! SÜRPRİZLER VE ÖZEL ETKİNLİKLER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan dünyaca ünlü mobil oyun Pokémon GO’nun 6. yaş etkinlikleri dünya çapında gerçekleşmeye devam ediyor. 6 yıl önce, maceranın başladığı andan itibaren dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan Pokémon GO, gün be gün oyun içi yeni eklenti ve özel aktivasyonlarıyla gelişerek yoluna devam ediyor ve oyunu ilk deneyimleyen Eğitmenler’e her gün farklı bir macera vadediyor. Henüz Pokémon GO’yu deneyimlemeyen mobil oyun severleri ise, Pokémon GO, 6. yaşına özel sürprizlerle maceraya davet ediyor!

 

Pokémon GO’nun 6. yaşını kutladığımız bu dönemde, Türkiye’deki Eğitmenleri “Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar” isimli Süreli Araştırma ile nostaljik anlar bekliyor. Hali hazırda oyunda olan küresel kutlamalar ile Pasta Kostümlü Pikachu’dan, Parti Şapkalı Charizard’a birçok özel içerik kutlamalar boyunca Eğitmenler’in karşısına çıkıyor. Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar Süreli Araştırması boyunca ise, Türkiye’de ilk kez yerel odaklı bir oyun etkinliğine de tanıklık edeceğiz. Hem deneyimli Eğitmenler, hem de henüz Pokémon GO macerasına başlayan Eğitmenler için sunulacak oyun içi aktivasyonlar 14 Temmuz 2022 tarihinde 08.00 itibarıyla başlayacak ve 21 Temmuz 2022 20.00’ye kadar devam edecek. Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar Süreli Araştırması boyunca aktif olacak ve bir defaya satın alınabilecek özel bir paket de Eğitmenler’i oyun mağazasında bekliyor olacak.

 

Yalnızca Türkiye’deki Eğitmenlerin katılabileceği bu etkinlik, Pokémon GO sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak çekilişlerle devam edecek.

 

Niantic Hakkında

Niantic, alanına öncülük eden, insanlara dünyayı beraber keşfetmeleri için ilham veren bir Artırılmış Gerçeklik şirketidir. Ingress, Pokémon GO ve Pikmin Bloom gibi ürünlerle, dünya çapında yüz milyonlarca Niantic kâşifine ulaşmaktadır. The Niantic Real World Platform, içerik üreticilerine platformlar arası API’lar (Uygulama Programlama Arayüzü) ve mevcut ve gelecekteki mobil cihazlar için AG uygulamalarının geliştirilmesini basitleştiren araçlar sunar.

 

The 4 Winds Entertainment Hakkında

2021 yılında çok kültürlü ve deneyimli bir ekip tarafından kurulan The 4 Winds Entertainment, dünyanın en iyi oyunları ve yüksek büyümeye sahip fırsat pazarları arasında kültürel bir köprü görevi görürken eşsiz deneyimiyle bu oyun ve pazarları tam potansiyeline ulaştırmayı hedefliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.