DOLAR 32,5377 0.43%
EURO 34,7686 0.45%
ALTIN 2.406,241,11
BITCOIN %
Mersin
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Soyer, sırtında küfeyle enginar hasadına katıldı

Soyer, sırtında küfeyle enginar hasadına katıldı

ABONE OL
15 Mayıs 2020 06:44
Soyer, sırtında küfeyle enginar hasadına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde işçiler, bölge tarımsal kalkınma kooperatifleri ve sendika üyeleriyle Seferihisar’a enginar hasadına gitti.

Sırtına küfeyle hasada katılan Soyer, hasat yardımıyla beraber bölge üretici kooperatiflerinden enginar satın alarak gıda paketleriyle beraber dağıtımının devam edeceğini söyledi.

Hasat etkinliğinde konuşan Soyer, “Tüccar düşük fiyat verdiği için enginar tarlada kalacak diye endişemiz vardı. Gönüllüleri ve vatandaşları davet ettik. Gönüllüler ve DİSK çalışanlarıyla beraber şimdi enginar hasadına katılıyoruz. Bu bereketli topraklara bu yakışır” ifadelerini kullandı.

MASKEMATİK MÜJDESİ

Bu arada İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların tıbbi maskeye ücretsiz erişimini kolaylaştırmak için başlattığı seyyar maskematik uygulaması Gaziemir ve Çiğli’de de devreye girecek. Halen vatandaşlar İzmirim kartını göstererek 19 noktada içerisinde 5’er maske bulunan paketlerden alabiliyor. SÖZCÜ/İZMİR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.