DOLAR 32,8155 0.65%
EURO 35,4037 0.45%
ALTIN 2.505,150,85
BITCOIN 20173340,23%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teknevia ile Özel Günlerinizi Süsleyin

Teknevia ile Özel Günlerinizi Süsleyin

ABONE OL
2 Ağustos 2022 17:35
Teknevia ile Özel Günlerinizi Süsleyin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde oldukça popüler olan yat ve tekne kiralama, aranılan eğlencenin ve konforun adresidir. Bu sayede hem özel günlerde kutlamanızı zenginleştirebilir hem de yeni yerleri görebilirsiniz. Haftalık yat kiralama, kalabalık ortamlardan uzaklaşmak ve ailenizle kutlama yapmak için en uygun tatil seçeneklerinden biridir. Teknevia ile her türlü özel gün için tekne kiralayabilir, kutlamanızı organize edebilirsiniz. Yat kiralama yaz aylarında doğum günleri, yıldönümleri, evlilik teklifleri gibi günler için çok özel bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Özel günleriniz için tekne kiralamak isterseniz farklı özelliklerde yer alan tekneler içerisinden seçim yapabilir, özel gününüzde kalabalık veya küçük bir grupla parti yapabilirsiniz. Teknedeki hizmetlerle doğum gününüzün sevincini ikiye katlayabilirsiniz. İçecekler, yemek, müzik gibi farklı içerikleri sayesinde özel günlerinizi denizde akılda kalıcı ve keyifli bir ortamda geçirebilirsiniz. Mezuniyet sonrasında aileniz veya sınıf arkadaşlarınızla parti verebilirsiniz. Mezuniyetinizi tekne kiralayarak yaşayabilirsiniz. Farklı özellik ve boyutlardaki teknelerden birini seçmeniz sonrasında kutlamanıza kolaylıkla geçebilirsiniz.

Teknevia ile Tekne Kiralayarak Unutulmaz Anlar Yaşayabilirsiniz

Tercihlerinize bağlı olarak, kutlamanıza en uygun tekneyi kiralayabilirsiniz. Evlilik teklifi, çiftler için en özel anlar arasında yer alır. Teknede teklif etmek çok farklı ve şaşırtıcı bir seçenektir. Bir grup yakın arkadaşla yapacağınız bir tekne turunda sürpriz bir şekilde sevgilinize bu teklifi yapabilmek unutulmaz bir an olarak akılda kalacaktır. Siz ve sevgiliniz için yeterince büyük, daha küçük kapasiteli bir yat da seçebilirsiniz. Kaptanlı ve mürettebatlı tekneler size güvenli ve keyifli seyahat yaşatacaktır. Masmavi suların ortasında sevgilinize alışılmadık bir teklifte bulunabilirsiniz. Teknevia ile yat kiralama hizmeti beğendiğiniz tüm yat ve tekne siparişini uygun bir şekilde sunar. Bu sayede turunuz boyunca rota ve tekne güvenliği açısından endişe etmeniz gerekmez. Teknelerdeki mutfakta şef size ve sevdiklerinize özel yemek ve atıştırmalık hazırlar. Sizlere özel olarak hazırlanan kokteyl ve atıştırmalıklar harika bir yat turunun başlangıcıdır. Bu lüks teknelerle özel günlerinizi unutulmaz kutlamalar eşliğinde yapabilirsiniz. Tekne kiralamak keyifli, özel, konforlu ve ferahlatıcı bir deneyimdir. Kiralama yapmak için farklı özellik ve hizmete hitap eden tekneleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem konaklamanızın keyfini çıkarabilir hem de kutlamaları alışılagelmişin dışında yapma imkânına sahip olabilirsiniz.

Teknevia ile Tekne Kiralama

Teknevia ile tekne kiraladığınızda seyir sırasında yiyecek ve içecek dışında hangi koyları görmek istediğinizi de seçebilirsiniz. Son yılların en popüler tekne turu seçeneğinde denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz bu faktörler sizin için önemlidir. Vakit geçireceğiniz teknede sunulan hizmetten teknedeki donanıma kadar her şeyi emin ellere bırakmak sizi endişelerden kurtarır. Kiralık tekneler için talep oluştururken yiyecek ve isteklerinizi belirtebilme imkânına sahipsiniz. Tekne kiralamanızda taleplerinizi oluşturduktan sonra gelen teklifleri değerlendirerek size en uygun olan tekneyi seçebilirsiniz. Online ön ödemeyi yapıp tekne kiralamanızı sonlandırabilirsiniz ve sonrasına o günü iple çekmek kalıyor. Kaptanın güvenlik ile ilgili uyarılarla kısa bir görüşmenin sonrasında yolculuğa başlayacaksınız. Teknevia ile tekne kiralayarak İstanbul Boğazı’nın tadını güvenle çıkarabilirsiniz. Deneyimli kaptanlarla bölgedeki manzaralı noktalara ulaşabilirsiniz. İstanbul’daki birbirinden lüks kiralık tekne seçeneklerine Teknevia sitesi üzerinden rahatlıkla erişebilir, tekneleri karşılaştırabilir, size en uygun kiralık tekneyi bulabilirsiniz. Ayrıca güvenilir hizmet sunan Teknevia sitesi üzerinden organizasyon seçebilir ve sonrasında size en uygun olan tekne seçeneklerini karşılaştırarak harika bir deneyime açılabilirsiniz. Teknevia.com tüm tekne kiralama organizasyonlarınız için 7/24 kesintisiz destek ve güvenilirlik garantisiyle hizmetinizde!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.