DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9991 -0.25%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon yerel basını manşetlerle hakemlere yüklendi

Trabzon yerel basını manşetlerle hakemlere yüklendi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Trabzon yerel basını manşetlerle hakemlere yüklendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında, Trabzonspor’un 1-0 mağlup olduğu Fenerbahçe maçının ardından ‘Adalet’ vurgusunda bulunurken, hakemlerin yönetimine de tepki gösterdi.

Kuzey Ekspres Gazetesi, “Adalet kimin için var!”, “Sahada Uğurlu, VAR’da ise Avrupa’nın en iyi 2’inci hakemi Çakır vardı güya! Ama ikisinin de niyetleri belliydi. Ekuban’a ceza alanı içinde vurulan tekmeyi geçtik, Bakasetas’ın yüzüne patlayan dirsek için bile VAR’a gidilmemesinin tek açıklaması vardı onlar adına. Fenerbahçemiz VAR olsun!”, Günebakış Gazetesi, “Hırsız VAR”, “Süper Lig’de önüne geleni yıkıp geçen Trabzonspor’u, Fenerbahçe karşısında hakem Uğurlu ve VAR’da Çakır durdurdu”,

Karadeniz Gazetesi, “Haram olsun size verilen paralar”, “Fırtına’nın 7 maçlık galibiyet serisini Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır bitirdi”, Sonnokta Gazetesi, “Karanlık tipler çaldı götürdü”, “Fener’i kurtarma operasyonunda görevlerini tamamladılar”, Taka Gazetesi ise “Fırtına zirveyi ıskaladı!”, “Trabzonspor, 11 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrılırken zirve yarışında yara aldı” başlıklarını kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.