DOLAR 32,3510 0.29%
EURO 35,1366 -0.04%
ALTIN 2.310,041,44
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRKÇİMENTO,   İTÜ BETON KANO  YARIŞMASI’NDA KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRDİ
  • Haber444
  • Gündem
  • TÜRKÇİMENTO, İTÜ BETON KANO YARIŞMASI’NDA KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRDİ

TÜRKÇİMENTO, İTÜ BETON KANO YARIŞMASI’NDA KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRDİ

TÜRKÇİMENTO, Altın Sponsor olduğu İTÜ Beton Kano Yarışması’nı kazanan öğrencilerle biraraya geldi.

ABONE OL
9 Haziran 2022 16:55
TÜRKÇİMENTO,   İTÜ BETON KANO  YARIŞMASI’NDA KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜRKÇİMENTO, bu yıl 6’ncısı düzenlenen İTÜ Beton Kano Yarışması’na Altın Sponsorluk desteği sağladı. İTÜ Göleti’nde düzenlenen Beton Kano Yarışmasında bu yıl Balıkesir Üniversitesi Beton Kano Takımı birinci gelirken, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaoğlan Takımı ikinci ve Yozgat Bozok Üniversitesi Beton Kano Takımı ise üçüncü oldu. Yarışmada ikinci olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaoğlan Takımı’na ödülü TÜRKÇİMENTO İK&İdari İşler Sorumlusu Elif Uzun tarafından verildi.

Beton Kano Yarışması kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından mühendislik ve mimarlık öğrencilerinin yapı malzemesi, beton ve yapısal tasarım konularındaki teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürmesini sağlayarak betondan kano tasarlıyor. Ardından bu kanolarla takımlar yarışıyor.

Üniversite öğrencilerinin kendi imkanlarıyla çimentonun bağlayıcı gücünü kullanarak farklı yapı malzemelerini yaratıcı şekilde bir araya getirdikleri kanolarla katıldıkları yarışmayı izleyen seyirciler de üniversite öğrencilerinin heyecanına ortak oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.