DOLAR 32,3904 0.15%
EURO 35,2581 0.06%
ALTIN 2.322,970,18
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Şirketi Kuzey İnsan Kaynakları
  • Haber444
  • Gündem
  • Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Şirketi Kuzey İnsan Kaynakları

Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Şirketi Kuzey İnsan Kaynakları

ABONE OL
16 Kasım 2020 15:50
Türkiye’nin En Büyük Bakıcı Şirketi Kuzey İnsan Kaynakları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2014 yılında Antalya ve Akdeniz bölgesi genelinde faaliyete başlayan, verdiği hizmetlerle kısa bir süre içerisinde adını ülke geneline duyurarak, hizmet ağını genişleten Kuzey İnsan Kaynakları, bugün bakıcılık sektöründe Türkiye’nin aranan şirketi haline geldi.
Güvenilir, referanslı, tecrübeli insan kaynağı tedarik hizmeti vermek amacıyla kurulan ve kurulduğu günden bu yana hedefi doğrultusunda çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Kuzey İnsan Kaynakları, sunduğu ‘Evde Bakıcılık Hizmetleri’, ‘Evde Bakım Hizmetleri’, ‘Özel Bakıcılık Hizmetleri’ ile öne çıkıyor.
ALANINDA UZMAN VE PROFESYONEL KADRO…
Bakıcılıkla ilgili tüm ihtiyaçları karşılama konusunda oldukça iddialı olan Kuzey İnsan Kaynakları, alanında uzman, profesyonel ve güvenilir kadrosu ile birçok müşterilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetler sunuyor.
HEM ZAMANDAN TASARRUF HEM KALİTELİ HİZMET!
İŞKUR Özel İstihdam Bürosu olarak Türkiye İş Kurumu’nun 15 Aralık 2017 tarih ve 945 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren Kuzey İnsan Kaynakları, “Hizmette mükemmellik” felsefesiyle müşterilerini hem zamandan tasarruf ettiriyor hem de şirket aracılığıyla güvenilir, referanslı, tecrübeli ve uzun süreli çalışabilecek uzman personel konusunda çözümler sunuyor.
BAKIMIN ADRESİ!
Bakım hizmetlerinde alanında bir numaralı şirket olan ve verdiği hizmetle fark yaratan Kuzey İnsan Kaynakları, tüm bakım alanlarında oldukça iddialı. Bu kapsamda bebek bakıcısı konusunda şirketin uzman personelleri, ebeveynlerin bebeklerine anne şefkatiyle yaklaşarak müşterilerini memnun ediyor.
ÇOCUK BAKICISINDA BİR NUMARA!
Diğer bütün alanlarda olduğu gibi çocuk bakıcısında da etkin rol oynayan Kuzey İnsan Kaynakları şirketi, müşterilerinin ihtiyacını referanslı, deneyimli, işini sevgiyle yapan, kültür ve eğitim seviyesi yüksek çocuk bakıcılarıyla karşılıyor.
BEKLENTİLERE KALİTELİ ÇÖZÜM
Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan ve insanlar tarafından aranan başlıca olgular arasında yer alan Hasta bakıcısında; sabırlı, işini seven uzman kadrosuyla beklentilere hızlı şekilde cevap veren Kuzey İnsan Kaynakları, bu haliyle müşterisinin yüzünü güldürmeyi başarıyor.
YAŞLI BAKICISINDA ARANILAN ŞİRKET
Toplumda en hassas konulardan olan yaşlı bakıcısında insanların yaşlıları için güvenebilecekleri kurumsal adres şüphesiz Kuzey İnsan Kaynakları Şirketi. Yaşı ilerlemiş ve bakıma muhtaç olan bireylere tıpkı kendi çocukları gibi yardım edecek ve ilgi gösterecek bakıcılar yönlendiren şirket, politikasıyla beğeni topluyor.
REFAKATÇİNİZ BİR TIK UZAĞINIZDA
Bakıcılıktan öte refakatçi konusunda da ihtiyaçları karşılayacak ekipler oluşturan Kuzey İnsan Kaynakları, insanların belki de en mustarip olduğu konu için hizmeti ayağa getiriyor.
EV İŞLERİNDE YARDIMCI BULMAK ARTIK ÇOK KOLAY
Ev işlerini tek başına halledemeyen bilhassa kadınlar, yanlarına yardımcı olabilecek birine ihtiyaç duyarlar. İşte tam da bu noktada aranılan ev işlerinde yardımcı konusunda bireylere iş partnerleri sunan Kuzey İnsan Kaynakları, bu hizmetiyle önemli bir açığı kapatıyor.
YAŞAMI KOLAYLAŞTIRAN ŞİRKET!
Temelde dünya standartlarında insan kaynakları ve bakıcı hizmetlerini sunan, yenilikçi ve tercih edilen bir şirket olma vizyonuyla hareket eden Kuzey İnsan Kaynakları, insanların yaşamlarını kolaylaştırıcı ve yaşam kalitelerini artırıcı insan kaynakları ve danışmanlık hizmetleri sunma misyonuyla da takdir topluyor.
KUZEY İNSAN KAYNAKLARI NASIL ÇALIŞIYOR?
Müşterilerin ve adayların kendini iyi tanıtması halinde onların ihtiyacını bir o kadar iyi karşılayabilecek ve beklentilerinin üzerine çıkabilecek potansiyele sahip olan Kuzey İnsan Kaynakları, şu şekilde çalışıyor;
İlk önce “sizi dinlemeyi seviyoruz.”
Sonra “birlikte ihtiyacınızı tespit ediyoruz.”
“Size önerebileceğimiz adaylarımızı hassasiyetle seçiyoruz.”
“Adaylarla size bir araya getiriyoruz.”
“Birlikte sizin için en doğru adaya karar veriyoruz.”
“Seçme-yerleştirme süreci tamamlandıktan sonra da hizmet takibimize devam ediyoruz”

Kuzey İnsan Kaynakları Sosyal Medya Hesapları:

Twitter: https://twitter.com/kuzeyinsankayna

Instagram: https://www.instagram.com/kuzeyinsankaynaklari/

Facebook: https://www.facebook.com/kuzeyinsankaynaklari

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.