DOLAR 32,5257 0.22%
EURO 34,7471 0.03%
ALTIN 2.490,521,16
BITCOIN 20598703,64%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Öztürk “Sağlık Turizminde Liderler Arasındayız”
  • Haber444
  • Gündem
  • Uğur Öztürk “Sağlık Turizminde Liderler Arasındayız”

Uğur Öztürk “Sağlık Turizminde Liderler Arasındayız”

ABONE OL
14 Eylül 2021 16:18
Uğur Öztürk “Sağlık Turizminde Liderler Arasındayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Sağlık turizminin hedef kitlesi sağlığından ya da dış görünümünden şikayetçi olan insanlardır. Bu hizmetin kapsamı; plastik cerrahi, psikiyatri, rehabilitasyon olarak sıralanabilir. İnsanlar yaşamlarını sürdürdükleri yerlerde bu gibi imkanlara ulaşmakta zorluk çekebilir ya da çekmese dahi daha gelişmiş, daha güvenilir hizmet veren bir kuruluşta tedavi olmayı seçebilir. Dolayısıyla bu noktada ortaya sağlık turizmi kavramı karşımıza çıkmaktadır.

 

Sağlık turizmi denince Türkiye’de akla ilk gelen markalardan biri Vatanmed’dir. Vatanmed Türkiye merkezli ancak Avrupa’da, Amerika’da ve Asya’da hizmetlerini sürdüren değerli bir kuruluştur. Vatanmed yetkililerinden Uğur Öztürk kuruluşlarında ne gibi hizmetler ve olanaklar sunduklarından kısaca bahsetmiştir. Öncelikle saç ekim alanında oldukça başarılı işlere imza attıklarını ifade eden Öztürk, bu alanda yüzde 100 başarı sağladıklarını ve müşteri dönütlerinin son derece olumlu olduğunu belirtmiştir.

 

Müşterilerin memnuniyetini ve güvenini kazanmanın asıl amaçları olduğunu da ekleyen Öztürk, yaptıkları tüm işlemlerde son derece gelişmiş teknolojileri kullandıklarını belirtmiştir. En ayırt edici özelliklerinden birisi ise hastalara garanti belgesi sunmalarıdır. Eğer müşteri, Vatanmed’de almış olduğu bir hizmeti beğenmez ve sonradan bunun düzeltilmesini isterse Vatanmed hastanın yol ve konaklama gibi tüm masraflarını karşılayarak bu durumu telafi edecektir.

 

Hesaplı ve Güvenilir Hizmet Anlayışı

 

Günümüzde mevcut ekonomik konjonktürde saç ekimi, diş estetiği ya da vücut estetiği gibi hizmetlere ulaşım çok kolay ve uygun fiyatlı değildir. İnsanlar için bu olanaklara ulaşmak hem zor hem de maliyetli gelebilir. Ancak Uğur Öztürk, Vatanmed olarak amaçlarının; sunmuş oldukları tüm tedavilerin, talep eden herkese en hesaplı ve güvenilir şekilde ulaştırmak olduğunu vurgulamıştır. Örneğin bir saç ekimi için artık yüksek maliyetlere katlanmaya gerek yoktur. Üstelik bir kez saç ekim uygulamasını almanız, istediğiniz görünüme kavuşmak için yeterli olacaktır.

 

Kısacası Vatanmed hastalarına en iyi fiyat garantisi sunan oldukça özel ve kaliteli bir kuruluştur. Uğur Öztürk; tedaviler için belirlenmiş olan fiyatların sektörde rakipsiz olduğunu, son derece komplike işlemlerin bile oldukça uygun fiyatlarla sunulduğunu ve tüm bu işlemleri de oldukça kaliteli bir şekilde sunduklarını konuşmasında çokça kez yinelemiştir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.