DOLAR 32,3403 0.24%
EURO 35,1088 -0.14%
ALTIN 2.306,231,28
BITCOIN 22911263,63%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Wimbledon’ın Global Partneri OPPO,   Centre Court’un 100’üncü Yılını Kutladı
  • Haber444
  • Gündem
  • Wimbledon’ın Global Partneri OPPO, Centre Court’un 100’üncü Yılını Kutladı

Wimbledon’ın Global Partneri OPPO, Centre Court’un 100’üncü Yılını Kutladı

'Geleceğe İlham' mottosuyla Centre Court'un 100'üncü yılını kutlayan OPPO, en yeni Artırılmış Gerçeklik deneyimiyle turnuvayı taçlandırdı.

ABONE OL
30 Temmuz 2022 14:14
Wimbledon’ın Global Partneri OPPO,   Centre Court’un 100’üncü Yılını Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Haziran 2022 – Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, global kullanıcılarına ilham vermeye devam ediyor. Wimbledon 2022’nin global partneri OPPO, markanın yeni ‘Geleceğe İlham’ mottosu kapsamında, Centre Court’un 100’üncü yılını kutladı. Bu kapsamda OPPO, şirketin CybeReal 2.0 teknolojisinden güç alan yeni Artırılmış Gerçeklik deneyimini ve son çıkan amiral gemisi OPPO Find X5 Pro modelini de gözler önüne serdi.

 

OPPO Küresel Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı William Liu, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Geleceğe İlham, ilerleme kaydederken güveni ve dengeyi de gözetmek anlamına geliyor. Bu motto, durgunluğun dışına çıkarken kararlı hareket etmemizi teşvik ediyor. Spor etkinliklerinde yer almak, OPPO’nun teknolojik inovasyon deneyimini dünyanın her yerindeki kullanıcılara iletmek ve birbirimize karşılıklı ilham vermek için harika bir fırsat.”

 

Art arda dört yıldır Wimbledon’un global partneri olan OPPO, gelişmiş fotoğrafçılık teknolojileriyle, korttaki heyecanlı anlara tanık olan ve bunları kaydedip paylaşan tenis tutkunlarının deneyimlerini zenginleştirmeyi hedefliyor.

 

Wimbledon Centre Court’un 100’üncü yılını kutlayan OPPO, Wimbledon’ın dinamik tarihini yaşatan yeni bir Artırılmış Gerçeklik deneyimi geliştirdi. Bu deneyim ile kullanıcılar, on yıllar boyunca turnuvada yer alan ikonik tenis yıldızlarının seçkisini içeren Artırılmış Gerçeklik dünyasına giriş yapabiliyor. Hayranlar, zaman içinde Wimbledon’ı dünyanın en büyük ve en sevilen turnuvalarından biri haline getiren en ilham verici anları yaşayabiliyor.

 

Sunulan Artırılmış Gerçeklik deneyiminin temeli, OPPO’nun geliştirdiği CybeReal 2.0 teknolojisine dayanıyor. CybeReal 2.0, büyük ölçekli ve karmaşık ortamları yeniden yapılandırabiliyor. Teknoloji, OPPO’nun en yeni uzamsal bilgi işlem ve lokalizasyon gelişmeleriyle desteklenen ortamlar yaratmak için fiziksel ve sanal dünyaları bir araya getiriyor. OPPO’nun amiral gemisi Find X5 Pro gibi cihazlarda kullanılırken oldukça düşük güç tüketen CybeReal 2.0 teknolojisi, fiziksel ortamlar oluşturulurken doğru yönlendirmelerle son derece hassas konumlandırmalar yapabiliyor.

 

OPPO Find X5 Pro’nun gelişmiş kamera sistemi, tenis tutkunlarının favori oyuncularının gerçek büyüsünü yakalayabiliyor. OPPO’nun kendi tasarımı olan MariSilicon X görüntüleme NPU’su ile güçlendirilen Find X5 Pro, sektörde tanınan görüntüleme yazılımıyla, hareketleri parlak bir netlikle yakalama yeteneğini güçlendiriyor. Akıllı telefonun 50 MP Geniş Açı kamerası, aynı zamanda bir ilk olarak Beş eksenli OIS sistemine sahip. Bu özellik, el titremelerinin önüne geçiyor, fotoğraftaki grenleri azaltıyor ve daha keskin sahneler sunmak için her kullanımda kendini geliştiriyor. Tüm bunlar, tenis severlerin mükemmel netlikte keskin fotoğraflar çekmesini sağlıyor.

 

OPPO’nun Wimbledon’daki faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.oppo.com/en/events/oppo-and-tennis/oppo-and-wimbledon-2022/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.