DOLAR 32,5340 -0.05%
EURO 34,9279 0.08%
ALTIN 2.434,080,18
BITCOIN 2168051-0,45%
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yataklısından Sandıklısına Modern Tasarımlı Köşe Takımları
  • Haber444
  • Gündem
  • Yataklısından Sandıklısına Modern Tasarımlı Köşe Takımları

Yataklısından Sandıklısına Modern Tasarımlı Köşe Takımları

ABONE OL
30 Temmuz 2022 16:03
Yataklısından Sandıklısına Modern Tasarımlı Köşe Takımları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Oturma odanızın kalitesini arttıracak, modern tasarımına hayran kalacağınız birbirinden şık köşe takımlarını sizler için derledik. İşte detaylar…

2022 yılı mobilya modasına göre oturma odanızı baştan dekore etmeyi planlıyorsanız ilk olarak oturma grubunuzu değiştirebilirsiniz. Ancak oturma odanızın havasını değiştirerek tarzınızı yansıtacağınız birçok oturma grubu bulunmaktadır. Yüzlerce çeşit arasından karar vermekse oldukça zor.

Eğer gönlünüz oturma grupları arasından köşe takımlarından yanaysa belki sizler için birkaç öneride bulunabiliriz. Gelin modern tasarımlı köşe takımlarına birlikte göz atalım:

1.    Sementa Köşe Takımı

Oturma odasında değişiklik yapmaya can atanlar için harika bir önerimiz var!

Sementa Köşe Takımı, canlı renk seçenekleriyle adeta göz dolduruyor. Oturma odaları büyük olanlar için ideal bir seçim olan bu köşe takımının; modern tasarımı ve rahatlığı kullanıcılarının memnuniyetini açıklıyor. Yumuşacık dokusuna hayran kalacağınız bu ürün yatak formuna dönüşmesi de artı bir puan. 32 DNS sünger dolgusuyla yüzünüzü güldürecek olan bu ürün oturma odanıza çok yakışacak!

2.    Empoli Köşe Takımı

Hem fonksiyonel hem de sade bir köşe koltuk arayışında olanlar için de harika bir önerimiz var!

“Empoli Köşe Takımı”

Sade görüntüsü sizleri sakın yanıltmasın! Çünkü sırttan devirmeli yatak mekanizması sayesinde konforlu bir yatağa dönüşebiliyor. Yüksek kaliteli kumaşla döşenen Empoli Köşe Takımı, lekelere karşı oldukça dayanıklı. Ahşap ayaklarının kalitesiyse ürünün uzun yıllar sizlere eşlik edeceğini gösteriyor.

3.    Truva Köşe Takımı

Gösterişi ve sadeliği arayanların tercihi olan Truva Köşe Takımı, renk seçenekleriyle oturma odanıza farklılık katacak bir ürün. Kapitone detaylarının yer aldığı bu model şık görünümüyle evinize yenilik getiriyor. Yumuşak düz örme kumaşla döşenen köşe takımı, bu özelliği sayesinde kolay temizlenebiliyor. Diğer bir avantajı ise sırttan devirmeli yatak mekanizması sayesinde yatak formuna dönüşebilmesi.

4.    Kumru Köşe Takımı

Oturma odanız için L koltuk bakıyor ancak bütçenize uygun bir model bulamıyorsanız, mutlaka Kumru’ya bakmalısınız. Silinebilir koltuk kumaşı, kullanım kolaylığı sağlarken sandıklı olması ekstra depolama alanı sağlıyor. Sırttan devirmeli mekanizması sayesinde yatak olarak kullanılabiliyor olması da ayrıca alan tasarrufu sağlıyor.

5.    Optima Köşe Takımı

Küçük ve dar mekânlar için uygun l koltuk modelini bulmak oldukça zordur. Ancak imkânsız değildir. Optima köşe takımı her salon tipine uyum sağlayabilen klasik bir modeldir. Bir adet pufun da eşlik ettiği bu ürün, eşsiz uyumuyla evinize farklı bir hava katacaktır. Ayrıca sandıklı olması da ekstra depolama alanı ihtiyacınızı karşılayacaktır. Ebatlarına göre oldukça fonksiyonel olan bu model, herkesin zevkine hitap ediyor.

Köşe Takımı Fiyatları

Az evvel sizlere bahsetmiş olduğumuz köşe takımları, Gündoğdu Mobilya markasına ait olup piyasanın en uygun fiyatlı modelleri arasında yer almaktadır. Markanın bu modelleri haricinde başka modelleri de bulunmaktadır. Farklı fiyat aralığında olan bu ürünlerin 4.735 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu görülmektedir.

Uygun fiyatlı oturma grupları için Gündoğdu Mobilya güvenle tercih edilebilir. Ayrıca yemek odası takımları, yatak odası takımları, yatak setleri, düğün paketleri gibi birçok ürün kategorisi buluna firmanın ülke genelinde 130 mağazasıyla hizmet verdiği görülmektedir.

Gündoğdu Mobilya hakkında ayrıntılı bilgi almak için 444 19 85 Müşteri Hizmetleri hattıyla irtibata geçebileceğiniz gibi Online mağazasına da giriş yapabilirsiniz

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.