DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor
  • Haber444
  • Magazin
  • Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor

Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor

ABONE OL
28 Mart 2024 14:05
Bruce Springsteen’in Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jeremy Allen White, Bruce Springsteen’in hayatını canlandırmak için düşünülen isimler arasında

A24, Bruce Springsteen Filminin Yapımı İçin Görüşmelerde Bulunuyor

Bağımsız stüdyo A24, ‘Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska’ adlı kitabın uyarlaması olarak müzik efsanesi Bruce Springsteen’in hayatını beyaz perdeye taşımak için harekete geçti. The Bear dizisinin başrol oyuncusu Jeremy Allen White’ın Springsteen’i canlandırması planlanıyor.

Jeremy Allen White, Springsteen’i Canlandıracak

33 yaşındaki oyuncu Jeremy Allen White, FX dizisi The Bear’daki performansıyla Emmy ödülü kazandı. Şimdi ise Bruce Springsteen’in hayatını beyaz perdeye taşıyacak filmde başrol düşünülüyor. Jon Landau ile birlikte projeye dahil olan White, heyecan verici bir işbirliğine imza atmaya hazırlanıyor.

Bruce Springsteen, Ivors Akademisi Ödülü Alacak

Bruce Springsteen, prestijli Ivors Akademisi ödülü alan ilk uluslararası şarkı yazarı olmaya hak kazandı. Bu ödülü daha önce alan isimler arasında Sir Elton John, Kate Bush, Joan Armatrading, Peter Gabriel, Paul McCartney ve Sting gibi müzik dünyasının devleri yer alıyor.

Springsteen, ödülü almasıyla ilgili olarak “Ivors Akademisi tarafından tanınan ilk uluslararası şarkı yazarı olmaktan gurur duyuyorum. Bu ödül, beni ve destekleyen hayranlarımı onurlandırıyor.” dedi.

Sağlık Sorunları Nedeniyle Turne Ertelendi

52 yıldır sahnelerde olan Bruce Springsteen, sağlık sorunları nedeniyle 2023 dünya turnesini ertelemek zorunda kalmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta sahnelere geri dönerek hayranlarıyla buluştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.