DOLAR 32,3319 0.14%
EURO 35,1921 -0.02%
ALTIN 2.240,43-0,12
BITCOIN 2091910-5,46%
Mersin
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Bulut

Mustafa Bulut

ABONE OL
27 Ağustos 2020 09:58
Mustafa Bulut
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ doğumlu olan ve 1967 yılında hayata gözlerini açan Mustafa Bulut profesyonel bir golf sporcusudur. 2014 yılında golf sporu ile tanışan Mustafa Bulut, bu tarihe kadar farklı spor dalları ile ilgilenmiş ve profesyonel olarak bu sporları yapmıştır. Almanya’nın Köln şehrinde 147 sporcunun katıldığı golf turnuvasına katılarak ilk birinciliğini elde eden ve aynı zamanda golf dünyasının en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Rookie Golf Cup’ta birinci olan Mustafa Bulut, Golf bilim adamları en yetenekliler klasmanında da birinci olarak Laman medyasının dikkatlerini üzerine çekmiş ve medya da yer almıştır.

Mustafa Bulut hakkında en detaylı ve geniş bilgilendirmeler web sayfasında yer almaktadır. Spor hayatı ve tüm başarıları hakkında bilgi edinmek isterseniz web sayfasını inceleyebilirsiniz. Yine kendisi ile golf yaşantısına başlamak istiyorsanız burada yer alan bilgiler aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Ülkemiz adına en büyük değerlerden birisi ile spor yaşantısı sizler için de özel olacaktır.

Prestijli Başarılar

Golf sporuna karşın özel bir yeteneğe sahip olan Mustafa Bulut, sonraki yıllarda katılmış olduğu golf turnuvalarından da birincilikler ile dönmüş ve prestijli bir golf sporcusu olmuştur. 6 yılda edindiği deneyimi ve sahip olduğu tecrübeyi diğer sporculara aktarmak için kurmuş olduğu VİP Profesyonel Golf Akademi ile eğitimler veren Mustafa Bulut, golf için; bir tutku ve bir hayal tanımlaması yapmış, başarının ise tutkuların peşinden gitmenin meyvesi olduğunu söylemiştir

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.