DOLAR 32,2726 -0.03%
EURO 34,9485 0.33%
ALTIN 2.438,770,59
BITCOIN %
Mersin
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Nabzı 21 Milyon’da Atıyor!
  • Haber444
  • Yaşam
  • Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Nabzı 21 Milyon’da Atıyor!

Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Nabzı 21 Milyon’da Atıyor!

ABONE OL
29 Nisan 2024 00:29
Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Nabzı 21 Milyon’da Atıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’deki Kripto Para Piyasası Nabzı 21 Milyon’da Atıyor!

 

21 Milyon adlı platform sayesinde kullanıcılar ve yatırımcılar, Türk piyasasında yer alan kripto para borsalarını, tüm dünyada olan gelişmeleri, kripto para birimlerinin fiyatlarını anlık olarak takip edebiliyor ve kripto para birimlerinin fiyatlarına TL bazında ulaşabiliyor. 21 Milyon kullanıcılara ne gibi avantajlar sunuyor, bir bakalım…

 

21 Milyon’un Özellikleri

 

Öncelikle 21 Milyon adlı platform kullanıcıların kripto para birimlerinin fiyatlarını anlık olarak Türk Lirası bazında takip edebilmesini sağlıyor. Genel olarak veri platformları dolar bazında paylaşım yaptığı için 21 Milyon Türk yatırımcılar ve TL ile yatırım takibi yapan kişiler için işleri bir adım ileri taşımış oluyor.

 

Buna ek olarak, bilindiği gibi kripto para piyasasında anlık olarak güncel haberlerin takip edilebilmesi de büyük önem taşıyor. 21 Milyon kullanıcılarına, güncel haberlere ulaşım imkanı da sunuyor. Yatırımcılar bu sayede hem gündemi takip edebiliyor hem de güncel haberler doğrultusunda yatırım stratejilerini şekillendirebiliyor.

 

Öte yandan kullanıcılar 21 Milyon ile kullanacakları kripto para borsalarının özelliklerini detaylı olarak inceleyebiliyor ve kullandıkları borsalar ile ilgili yorumlar yapabiliyor. Bu sayede hem yeni kullanıcılar hem tecrübeli kullanıcılar platforma sayesinde hem borsalar ile ilgili bilgi sahibi olmuş oluyor hem de görüşlerini paylaşabiliyor.

 

21 Milyon Puanı Nedir?

 

Platformda borsalar, “21 milyon puanı” adı verilen bir puanlama sistemine tabii tutuluyor. Platformun açıklamalarına göre, 21 milyon ekibi tarafından yapılan bu puanlama tamamen nesnel kriterlere göre hesaplanıyor. Hesaplama yapılırken ise  platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor. Ayrıca belirlenen kriterler doğrultusunda puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

 

Dolayısıyla 21 Milyon platformu ile kullanıcılar, Türk kripto para borsalarının verilerine, Türkiye’de işlem gören kripto para birimlerine ve güncel haberlere tek bir platform aracılığı ile ulaşmış oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.