DOLAR 32,5626 0.21%
EURO 34,9689 -0.09%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sınırlarınızı Belirleyin

Sınırlarınızı Belirleyin

ABONE OL
12 Ocak 2021 17:27
Sınırlarınızı Belirleyin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük inşaat alanlarından en minik inşaat sahalarına kadar içerisinde çalışan insanların can güvenliği ve bu alanlardan çevreye yaratılabilecek negatif durumların engellenebilmesi önemlidir. Bu durumları önlemek için geçici kenar koruma sistemleri kullanılmaktadır. Bu sistemler ile inşaat sahası içerisinde çalışan kişilerin düşüp yaralanmaları veya kullanılan malzemelerinin düşmelerine istinaden yaratabilecekleri problemler engellenmekte ve zayiatın önüne geçilmektedir.

Bununla birlikte alanların sınırlarının belirlenmesi için panel çitler kullanılmaktadır. panel çit alan sınırlamalarının belirlenmesinin yanında, şirketlerimizin park alanlarının çevresinde, bahçemizin sınırlarında, okul alanlarının sınır çizgileri gibi birçok farklı yerde de kullanılabilmektedir. Panel çit, yüksek duvarlar örüp kendini hapiste hissetmek istemeyen birçok tüketicinin başvurduğu dekoratif sınır belirleyici sistemler olarak da kabul edilir. Panel çit bir tel örgü modeli olup istenilen renk ve tarzda üretilebilmektedir. Kaygun Metal sitesi birçok seçenek ile sizlere yardımcı olmaktadır.

Güvenliğiniz İçin Bariyer Sistemi

Güvenlik endişelerinin önemli bir yer aldığı hayatımızda, birçok alanın giriş ve çıkışını kontrol altına alabilmek veya günlük hayatımız içerisinde sık sık karşılaştığımız park alanlarının giriş ve çıkışlarının düzenleyebilmek için güvenlik bariyeri kullanılmaktadır. Güvenlik bariyeri araç ve giriş çıkışlarının düzenli olarak yürütülmesinin yanında, alan kontrollerinin sağlanmasında ve güvenlik kontrolü sağlayabileceğimiz noktalar olarak da ön plana çıkmaktadırlar.

Güvenlik bariyeri kullanıldığı yer itibari ile insanların durması gereken yerlerde, araçların giriş ve çıkışlarını kontrol altına alınmasına ve güvenliği sağlanmasına destek olmaktadır. Bariyer sistemleri kullanılacak alanın kritikliğine göre farklı modellerde uygulanabilmektedir. Kaygun Metal birçok farklı modelde güvenlik ürünü hakkında bilgi ve ürün satın alabileceğiniz bir sayfadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.