DOLAR 32,5640 0.23%
EURO 34,9626 -0.08%
ALTIN 2.448,720,53
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara boşanma avukatı nasıl seçilir

Ankara boşanma avukatı nasıl seçilir

ABONE OL
28 Nisan 2021 13:55
Ankara boşanma avukatı nasıl seçilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Boşanma avukatı Ankara’da son zamanlarda popülerliğini arttırmıştır. Sürekli olarak artan boşanma davaları ile boşanma avukatlarına olan ilgi de artmaktadır. Aile kurumu dağılan ve boşanma ile sahip olduğu tüm hakları sonuna kadar almak isteyen herkes en iyi boşanma avukatları ile güçlü bir işbirliği yapmak çabasındadır. Çünkü başarılı bir dava sonucunda tüm geleceğiniz garanti altına alınacak ve boşanma sürecinde en az hasarla kurtulmuş olacaksınız.

Boşanma sürecinde olan tüm çiftler için iki arklı süreç söz konusudur. Zaten problemli bir süreç olan boşanmada iletişim kuramayan çiftlerin anlaşmalı olarak boşanma sürecin girdikleri e az rastlanır durum olarak görülüyor. Daha çok çekişmeli boşanma süreci işliyor ve bu süreçte taraflar almak istedikleri hakları için bir hukuk mücadelesi veriyor.

Boşanma sürecinizde sizinle birlikte yol alabilecek ve sizlerin taleplerine göre güçlü bir işbirliği kurabilecek olan boşanama avukatları ile bir görüşme sağlayabilirsiniz. Ve bu avukatlar arasından en başarılı olanları seçerek bu sürece onlarla birlikte başlamalısınız.

Ankara boşanma avukatı olarak görev alan birçok avukat arasından bu alanda en başarılı olanları seçebilirsiniz. Yapacağını ön görüşmeler sonucunda ne tür taleplerinizin olduğunu ve bunların sağlanabilirlik oranlarını öğrenebilirsiniz. Ve seçmiş olduğunuz en başarılı boşanma avukatı ile birlikte hazırlık ve dava sürecinde geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

Boşanma avukatlığı hizmet alanı

Aile avukatlığı ya da halk arasında en çok bilinen hali ile boşanma avukatlığı Aile hukuku davalarında etkin olarak rol alan kişileri temsil ediyor. Aile hukuku alanında alt dallar olan boşanma, nafaka, velayet ve mal paylaşımı konusu ile ilgileniyor.

Evliklerin resmi olarak bitmesi ve aile kurumunun dağılmasından kaynaklanan dava süreçleriyle ilgilenen bu birim aslında resmi bir unvan olmasa da boşanma avukatı olarak biliniyor.

Mil Hukuk Bürosu boşanma davaları alanında çok büyük başarılara imza atmış bir hukuk bürosu olarak sizlerin hizmetindedir. Ankara için her tür boşanma davasına bakan Mil Hukuk Bürosu aynı zamanda tüm Türkiye’den gelen dava talepleri için de hizmet veriyor.

Mil Hukuk Bürosu bünyesinde boşanma sürecinde olan müvekkilleri için öncelikli olarak bir ön çalışma yapılıyor. Davalar için hayati bir önem taşıyan ön hazırlık aşamasında müvekkillerin neler istediği ve taleplerinin neler olduğu en önemli hedeflerdendir. Ön hazırlık ardından işleyen sürecin sonuna kadar takipçisi olmakta ve sizlerin lehine çevrilebilmesi için var gücü ile çalışıyor.

Mil Hukuk Bürosu boşanma avukatlık ücretleri

Her bir boşanma davası için farklı bir süreç işliyor. Davada yer alan taleplere ve davanın zorluk derecesine göre Ankara boşanma avukatı ücretleri hakkında net olarak bilgi alabilirsiniz. Bunun için Mil Hukuk Bürosu avukatları ile ön görüşme yapabilirsiniz. Ve davanıza ilişkin olarak belirlenen ücretleri net olarak öğrenebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.