DOLAR 32,5635 0.22%
EURO 34,9614 -0.07%
ALTIN 2.440,260,18
BITCOIN 20979180,30%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asker uğurlamada corona virüsü ihmali

Asker uğurlamada corona virüsü ihmali

ABONE OL
21 Mart 2020 06:50
Asker uğurlamada corona virüsü ihmali
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çin Vuhan şehrinde ortaya çıktıktan sonra kısa sürede dünyaya yayılan ve Türkiye’de de görülen corona virüsü salgını ile ilgili yetkililer alınması gereken önlemler konusunda öncelikle, sokağa çıkılmaması, çıkıldığı takdirde ise en az 1 metreden fazla olmak üzere sosyal mesafenin korunması ve hijyene önem verilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise özellikle salgın ortadan kalkıncaya kadar tokalaşmama ve kucaklaşmama konusunda önemli uyarılarda bulundu. Ancak, corona virüsü konusunda yetkililerin öne sürdüğü tüm bu önlemler, Bursa’da asker uğurlama buluşmasında ihlal edildi.

Bursa şehirlerarası otobüs terminalinde askere gidecek gençlerin uğurlanması sırasında aşırı yoğunluk yaşandı. Yakınlarını vatani göreve uğurlayan kişiler, sokağa çıkmama ve kalabalık olarak bir arada bulunulmaması yönündeki uyarılara rağmen terminalde kalabalık oluşturdu. Gençler otobüse binerken de sarılan ve kucaklaşanlar dikkati çekti. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.