DOLAR 32,5876 0.3%
EURO 35,0737 0.28%
ALTIN 2.457,350,88
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Brawl Stars Oyun

Brawl Stars Oyun

ABONE OL
23 Mart 2021 14:53
Brawl Stars Oyun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brawl Stars ülkemizde oldukça popüler ve sürekli olarak oynanan bir oyundur. Oyun içerisinde Brawl Stars elmas ile alabileceğiniz birçok karakter vardır. Karakterler hiçbir zaman ücretsiz olarak alınmaz. Her zaman için elmas gereklidir. Elmaslar dilerseniz oyun içerisinde mağazadan fazla bir miktar para ödenerek alınabilir. İsterseniz de Brawl Türkiye sitesinden ücretsiz olarak alınabilir.

Oyun içerisinde sıcak mod veya dörde dört dörde üç gibi birçok mod vardır. Bu modlar içerisinde arkadaşlarınızla beraber çevrimiçi oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Oyun içerisinde modlara göre oyunun süresi de değişiklik gösterir. İstenilen zamana uygun oyun modları bulunur. Sizler de bu oyunu oynamak için hemen kayıt olabilirsiniz.

Brawl Stars’da Tara Karakteri

Brawl Stars elmas hilesi ile birlikte tara karakterine sahip olunabilir. Tara karakteri takımına güç iyileştirme gibi yardımlarda bulunurken aynı zamanda oldukça iyi bir savaşçıdır. Tara tam üç bin dört yüz sağlığa sahip karşıdaki düşmanı savaş anında bitirebilecek güce sahip olan karakterdir. Yakın dövüşte oldukça uzmandır. Hele ki savaş anında en büyük saldırı şekli yaklaşıp vurmaktır.

Hisleri ile birlikte olan güçleriyle oyun alanında saklanan bir oyuncuyu rahatlıkla görebilir. Kara portakal ve iyileştiren güç olarak yetenekleri vardır. Savaş esnasında saldırıp öldürdüğünde güçleri sayesinde ölen düşmandan karanlık bulutlar çıkar. Sizler de ücretsiz elmas kazanarak bu karaktere sahip olmak için Brawl Türkiye sitesini ziyaret edin.

Brawl Stars’da Tara Karakteri Aksesuarları

Taranın en bilindik ve oyun içerisinde bulunan en güzel aksesuarı güçleridir. Sizler de tara karakterine sahip olmak için Brawl Stars elmas hile kullanabilirsiniz. Tara karakterinde olan aksesuar oyun içerisinde tektir ve başka kimsede bulunmaz. Tara saklanan ve gizlenen her oyuncuyu görebilme yeteneğine sahiptir. Bu yetenek sayesinde ölen değil her zaman için öldüren taraf olur.

Aynı zamanda takım içerisinde Tara karakterinin bulunması takımın iyiliği için gereklidir. Herhangi saklanarak vurmak isteyen düşmanlara karşı takımını uyarabilir. Aksesuarlarının yanı sıra Tara’nın iyileştirme özelliği de bulunur. Takım için em faydalı olan karakterlerden biridir. Almak için elmaslara ihtiyaç duyulur. Elmasları da ücretsiz bir sekil de Brawl Türkiye sitesinden alabilirsiniz.

Brawl Stars Karakteri Olan Tara’nın Kostümleri ve Özellikleri Nelerdir

Brawl Stars bulunan tara karakterinin eşsiz birçok özelliği vardır. Bu özellikler; ilk olarak seviyesine göre can oranının artmasıdır. Örnekle her karakter geliştirilebilirdir. Tara karakteri birinci yani başlangıç seviyesindeyken üç bin dört yüz cana sahiptir. Seviye artıp sona geldikçe tara karakterinin canı dört bin yedi yüz altmışa kadar çıkar.

Hasarı ise gene canı ile orantılı olarak seviye arttıkça düşmanlara verdiği hasar artar. Hız olarak yedi yüz yirmi gibi bir hızla hareket ederken aynı zamanda yaklaşık iki saniyede canını fulleyebilir durumdadır. Tara karakterinin dört adet kostümü vardır. Bu kostümler ise Iris, sokak ninjası Tara, gerçek gümüş ve gerçek altındır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.