DOLAR 32,5156 0.08%
EURO 34,9638 -0.2%
ALTIN 2.441,730,24
BITCOIN 20962890,35%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Daha Dolgun Göğüsler

Daha Dolgun Göğüsler

ABONE OL
16 Temmuz 2020 14:13
Daha Dolgun Göğüsler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük memeler birçok hanımın sorun ettiği, vücut estetiği bakımda olumsuz olarak gördüğü bir durumdur. Bu gibi durumlarda sizlere profesyonel bir şekilde hizmet veren ve meme büyütme operasyonu ile hayal ettiğiniz memelere kavuşmanızı sağlayan bir klinik olarak sizlere hizmet sunuyoruz. Meme büyütme operasyonlarında kullanmış olduğumuz silikonlar birinci sınıf kaliteye sahip olmakla birlikte istediğiniz ölçüye göre belirlenmektedir. Meme büyütme operasyonu sonrasında simetrik görünüme sahip göğüslere sahip oluyor, vücudunuzun daha estetik ve daha şık görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Operasyon sonrasında göğüslerinizin protez olduğu anlaşılmadığı gibi vücudunuzda herhangi bir izde kalmıyor. Meme büyütme operasyonu sırasında veya sonrasında herhangi bir acı çekmediğiniz gibi herhangi bir iz kalmadığı için hayatınıza normal bir şekilde devam ediyorsunuz. Profesyonel bir şekilde uygulanan ve tedavi süresince sizlere destek verilen bu operasyonda herhangi bir enfeksiyon riski de bulunmuyor. Operasyon öncesinde göğüs bölgesinde özel bir temizlik işlemi yapılıyor ve burada enfeksiyona neden olabilecek tüyler, kırlar cımbız yardımıyla temizleniyor. Operasyon sonrası nasıl 48 saat dinlenme sürecinden sonra hastalar normal hayatına devam edebiliyorlar.

Acısız Estetik Operasyonlar

Meme büyütme operasyonu gibi orta yüz germe operasyonu ile de daha genç bir yüze sahip olabilirsiniz. Yılların yorgunluğu, yüzde oluşan sarkıklar ve yüz derilerinde oluşan ölü hücreler ortadan kaldırılarak sizlere daha estetik ve daha da genç görünen bir yüze sahip olma imkanı sağlıyoruz. Kaşlarınızın kaldırılması, alın sarkıklarının yok edilmesi, mimiklerini daha net bir şekilde kullanılabilmesi, elmacık kemiklerinin daha belirginleştirilmesi, ağız köşelerinin kaldırılarak daha estetik bir gülüşe sahip olunması gibi istekler doğrultusunda uygulamış olduğumuz Endoskopik orta yüz germe operasyonu endoskopi kullanılarak yapıldığı için bu şekilde bilinmektedir. Herhangi bir ağrı veya sızı olmayan, profesyonel bir şekilde uygulanan operasyon sayesinde kısa bir süre içerisinde normal hayatınıza dönebiliyorsunuz. Orta yüz germe ve meme büyütme operasyonu ve diğer estetik operasyonlar konusunda merak ettiklerinize cevap alabilmek için https://www.cahitvural.com/ sitemiz ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.