DOLAR 32,4960 0.02%
EURO 34,9990 -0.11%
ALTIN 2.433,89-0,08
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Düğünlere Çelenk Gönderme Kültürü

Düğünlere Çelenk Gönderme Kültürü

ABONE OL
24 Şubat 2021 15:16
Düğünlere Çelenk Gönderme Kültürü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya genelinde çok fazla sayıda kültür olmasına rağmen neredeyse hemen hemen bütün kültürler düğünler için aynı benzerliği taşıyor. Her ne kadar dünya üzerinde yapılan düğünler farklılık gösterse de çok fazla paralel durumlar söz konusu olabilir. Düğünlerin ne anlama geldiği dünya genelinde aynı yola çıkar. İki insanın birbirine bağlanma şeklidir. Fakat benzerlik konusunda bu kadarı bulunmaz.

Kültür Birleşimi

Çoğu kültürde evlilikler sadece iki kişi değil ayrıca iki aileyi veya toplumu da birbirine bağlar. Ayrıntılı, dikkat çekici ve sembolik olan kıyafetler dünya genelinde yalnızca düğün merasiminde giyilir. Çiçekler dünya üzerinde yalnızca bir dekorasyon olarak değil, düğün çelengi olarak da yeni kurulan evlere gönderilir bu gibi durumlarda Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirisin.

Çelenk Göndermek İçin Belirli Bir Kural Bulunur Mu?

Nikah çelengi genellikle güzelliği, rengi, kokusu ile her zaman zarafet gösterilerine katkıda bulunur. Güller, karanfiller, kasımpatılar gibi diğer geleneksel çiçeklerin seçimi çok yaygın olurken aynı zamanla sempati notlarının bulunmasıyla daha kişisel hale getirilmiş düzenlemelerde giderek yaygın hale geliyor.

Bir düğüne gönderilecek çelenk tarzı her zaman önemlidir. Renk seçimi kişiye kalmış bir durum olurken, çiçek modelleri seçimi de düşünülmelidir. Kesilmiş olan çiçekler canlılığını uzun süreli olarak muhafaza edemeyeceği için dayanıklı çiçek seçimi yapmak her zaman daha iyi olur. Bu gibi durumlarda yetkili kişinin fikrine uymak en önemli yöntemdir. Bu yüzden Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://celenkatolyesi.com/cicek-gonder/dugun-nikah-acilis-celengi-cla602

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.