DOLAR 32,5566 0.2%
EURO 34,9592 -0.11%
ALTIN 2.443,940,33
BITCOIN 20888980,00%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da kurban kesimi artık daha kolay

İstanbul’da kurban kesimi artık daha kolay

ABONE OL
31 Mayıs 2021 18:13
İstanbul’da kurban kesimi artık daha kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban Bayramı İslam dini için son derece önemli olan ve kurban kesimi ibadetinin gerçekleştiği özel bir süreç. Dört gün süren Kurban Bayramı’nda kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine dağıtılması ve bayramın idrak edilmesi toplumsal kaynaşmanın da oluşmasına katkı sağlıyor. Özellikle İstanbul gibi büyük kentlerde kurban kesmek için lan ve uzman personel bulmak son derece zorlaşıyor. Hem kesilen kurban sayısının fazla olması hem de kesim alanlarının ve uzman personelin az olması bu zorluğun katlanmasına sebep oluyor. Kurban Hisseleri, geliştirdiği kurban organizasyonu sistemi sayesinde bu güzel ibadetin stressiz ve hatasız yerine getirilmesini sağlıyor.

Kurban hisseleri her aşamayı sıkı bir şekilde takip ediyor

Kurban Hisseleri’ nin oluşturduğu kurbanlık kesimi sistemi birçok aşamadan oluşuyor. Bu aşamalar kurbanlık satışı ile başlayarak, etlerin ulaştırılmasına kadar devam ediyor. Kurban Hisseleri oluşturduğu kurbanhisseleri.com adresi üzerinden veya iletişim hattından kurban paketi seçinin gerçekleşmesini sağlıyor. Kurban paketini seçen bireylere sitem bir gün ve saate randevu veriyor. Belirtilen gün ve saatte bireyler kurbanları kesilirken başında durabiliyor. Hatta başında duramayan ve kesim alanına gelemeyen bireylerin kurbanları 100 TL karşılığında evlerine teslim ediliyor. Kesim alanları İstanbul Arnavutköy ve Çağlayan Pazaryeri’nde bulunuyor. Bireylerden kesim öncesi vekaletleri de alınıyor. Satışı gerçekleşen hayvanlar uzman bir ekip tarafından seçiliyor ve kesim işlemi de yine profesyonel bireylerce gerçekleştiriliyor.

Kaynak: https://kurbanhisseleri.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.