DOLAR 32,5328 0.11%
EURO 34,9420 -0.12%
ALTIN 2.435,38-0,02
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıl Çadır Nedir

Kıl Çadır Nedir

ABONE OL
27 Ağustos 2020 09:03
Kıl Çadır Nedir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıl çadır keçi kılından üretilen bir malzeme türüdür. Keçi kılı ile dokunan malzemeden elde edilen kıl çadırlar aynı zamanda Yörük çadırı olarak ta bilinmektedir.

Kıl çadır formu ve yapısı gereği birçok önemli ve avantajlı özelliğe sahiptir. Bu özellikleri sayesinde hem Yörüklerin yaşam alanlarında kullandıkları ve barınma için en uygun olan malzeme haline gelmiştir, hem de otantik alanlarda kurulan bazı yaşam alanlarında tercih edilmektedir.

Kıl çadır kafe vb. alanlar için kullanılan malzemelerden birisidir. Özellikle doğa ile iç içe olan ve otantik bir havaya sahip olmasını istediğiniz kafe, restoran vb. alanlarınız için kıl çadır kullanımı en avantajlı olan yöntemlerden olacaktır.

Bunun yanında Yörükler için en faydalı barınma alanları kıl çadırlardan hazırlanmaktadır. Çünkü kıl çadırlar keçi kılından yapılan en dokuması malzemelerdir. Bu malzemeler dokuma sıklığı ve sahip olduğu form sayesinde kışın sıcak ve yazın serin kalabilmektedir. Bunun yanında yine sık dokuması sayesinde çadır içerisinde doğada bulunan akrep, yılan, örümcek ve diğer tüm haşerelerin girmesi söz konusu değildir. Kıl çadırlar yapıları gereği çok kolay kurulabilmekte ve sökülebilmektedir. Ve elbette çok kolay şekilde taşınabilmektedir.

Otantik Kıl Çadır İmalatı

Otantik Kıl Çadır firması olarak her tür ihtiyaçlarınız için istediğiniz ebatlarda kıl çadır üretimi yapıyoruz. Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilir ve bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.