DOLAR 32,5698 0.13%
EURO 34,9646 -0.18%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN 20962230,33%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pos Rulosu

Pos Rulosu

ABONE OL
14 Ağustos 2020 10:58
Pos Rulosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pos cihazları artık her türlü işletmede kullanılmaktadır. Özellikle market vb. alışverişin çok yoğun olduğu noktalarda en aktif olan cihazlarından birisi de pos cihazlarıdır.

Pos cihazlarının çalışabilmesi ve fiş nüshalarını basabilmesi için içerisinde Pos Rulosu bulunmaktadır. Düz beyaz kağıtlardan oluşan pos ruloları pos cihazlarında yapılan alışverişler sonucunda bilgilerin basılması ile birlikte hazırlanmaktadır. Bu süreçte aynı zamanda pos cihazı içerisinde bir de Ribon rulo bulunmaktadır. Baskı işlemlerinin yapılabilmesi için kullanılan bu sistemlerin sürekli ve kaliteli bir şekilde çalışıyor olması iş aksamalarının önüne geçmektedir.

Firmalarınız için pos rulosu ve ribon ihtiyacınız varsa bunun için Dega Basım firması olarak bizleri arayabilirsiniz. Firma olarak sizlere sunmuş olduğumuz en kaliteli malzemelerden elde edilen tüm ürünlerimiz en uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Dega Basım web sayfamız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Firma olarak sizlere sunduğumuz tüm ürün çeşitliliğimizi inceleyebilirsiniz. Ve iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Termal Barkod Etiketi

Dega Basım firması olarak her tür etiket ve baskı ihtiyaçlarınız için bizleri arayabilirsiniz. Ürünlerinizin barkodları için eğer Barkod Etiketi kullanmayı tercih ediyorsanız en kaliteli kağıtlarda üretmekte olduğumuz tüm barkod etiketi modellerimiz için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Barkod etiketi üretimlerimiz istediğiniz her boyutta ve istediğiniz adetlerde hazırlanabilmektedir. Bizlere ulaşarak barkod bilgilerinizi bizlerle paylaşmanız yeterli olacaktır. en kaliteli baskılardan üretilen barkod etiketlerimiz kargo ile adreslerinize teslim edilmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.