DOLAR 32,5982 0.33%
EURO 35,0156 0.1%
ALTIN 2.450,870,62
BITCOIN 20957490,10%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PVC Katlamalı Kapıların Avantajı

PVC Katlamalı Kapıların Avantajı

ABONE OL
13 Ağustos 2020 11:12
PVC Katlamalı Kapıların Avantajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç trafiğini ortadan kaldırır. Hızlı bir iş akışı sağlanmasına olanak tanır.

Isı kaybını önler. Sonbahar ve kış aylarında işletmelerin harcadıkları enerji miktarını düşürür.

İlkbahar ve yaz aylarında içeriyi serin tutar. Soğutma sistemi ile çalışan depolarda ya da işletmelerde, endüstriyel kapı niteliğindeki katlamalı kapılar kullanılır ise, ekstra ısı kaybı yaşanmasının da önüne geçilir. İçerisi serin olarak ve tutulması gereken derecede muhafaza edilir.

Hızlı kapanır olması, hızlı açılır olması zaman kaybını önler. İşlerin hızlı şekilde akmasına yardımcı olur. Enerji tasarrufu ve zaman tasarrufu sağlar. Bekleme yapılmadan anında çözümsel süreçler sunar.

Klasik kapılarda işletmelerin içerisine çok fazla böcek ve haşerat girebilmektedir. Kapının sürekli açık tutulmasından kaynaklı ya da tam manası ile kapanmamasından kaynaklı aralık yerlerden yerleşen haşereler çok olmaktadır. Ancak katlamalı kapılar bu sorunu rotadan kaldırmaktadır. Pvc sarmal kapı gibi aynı zamanda PVC katlamalı kapılar da haşere girişini, böceklerin yerleşmesini önler. Kilit sistemi ile sıkı sıkıya kapatıldığı için, toz kir, istenmeyen zararlı canlılar gibi her şeyi o alandan uzak tutabilme ihtimaliniz de güçlenmiş olur.

PVC Katlamalı Kapı İçin…

PVC katlamalı kapı ihtiyaçlarınızda sizler de firmamızı tercih edebilirsiniz. Bunun için hızlı pvc kapı sistemini oluşturabilir ve PVC kapı ihtiyaçlarınızı en profesyonel hali ile bu alandan alabilirsiniz. Sistemli, düzenli ve her konuda size, işinize destek olacak bir kapı sistemi için vakit kaybetmeden firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.