DOLAR 32,5617 0.22%
EURO 34,9438 -0.11%
ALTIN 2.441,690,23
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaratıcı sosyal medya desteği için Reklart’ı seçin
  • Haber444
  • Gündem
  • Yaratıcı sosyal medya desteği için Reklart’ı seçin

Yaratıcı sosyal medya desteği için Reklart’ı seçin

ABONE OL
21 Haziran 2021 16:36
Yaratıcı sosyal medya desteği için Reklart’ı seçin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi sosyal medya artık 7’den 70’e birçok bireyin aktif olarak kullandığı bir mecra olarak karşımıza çıkar. Sosyal medyada farklı alanlarda faaliyet yürüten ve dijital pazarlamanın gerekliliklerini kendince yerine getirmeye çalışan birçok kuruluş da bulunmaktadır. Örneğin giyim sektöründe faaliyet yürüten kuruluşların birçoğu Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya platformlarının da etkin bir kullanıcısıdır. Bu anlamda sosyal medyada aktif olan ve aynı alanda ticari faaliyet yürüten kurum ve kuruluşların sosyal medya hesapları birbirine benzemektedir. Bu da özellikle kurumsal kimlik tasarımı noktasında büyük bir eksikliklerinin olduğunu göstermektedir. Ülkemizde bu alanda ve daha birçok kreatif çözüm noktasında faaliyet yürüten Reklart dijital platformlarda kurumların ve bireylerin yıldızını parlatmak için hizmetler sunar.

Etiket ve katalog tasarımı markanızı parlatır

Direk internet üzerinden dijital pazarlama sektöründe olsun gerekse toptan ve perakende sektöründe olsun kuruluşların kendilerine özgü bir etiket tasarımı işlemi gerçekleştirmeleri onları rakiplerinden ayıracak çok önemli bir faaliyettir. Etiket ve katalog tasarımı kurum ve kuruluşların marka değerlerini yükseltmekte ve onların kendilerine özgü bir hal almasına olanak sağlamaktadır. Reklart katalog ve etiket tasarımı işlemleri başta olmak üzere sosyal medya uzman olan ekibi ile bu platformlardaki bilinirliğinizi arttırmaya yardımcı olacaktır. Öte yandan kuruluş reklam ve matbaa gibi hizmetleri de yerine getirerek her alanda markanızın değerini yükseltecektir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.