DOLAR 32,5314 0.11%
EURO 34,9638 -0.16%
ALTIN 2.439,980,17
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yek Maden Mıcır Fiyatları

Yek Maden Mıcır Fiyatları

ABONE OL
25 Haziran 2020 11:18
Yek Maden Mıcır Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mıcır özelelikle inşaat ve bazı üretim alanlarında kullanılan bir malzemedir. Doğadan elde edilen bu malzeme firmalar tarafından hazırlanmakta ve nakliye dhail olarak satışa sunulmaktadır.

Eğer İstanbul Avrupa yakasındaysanız ve Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, İkitelli, Halkalı, Küçükçekmece, Hadımköy, Arnavutköy ve Bayrampaşa ilçeleri için kaliteli ve uygun fiyatlı mıcır talebiniz varsa bunun için Yek Maden firmasına ulaşabilirsiniz. Firma olarak sizler için sunduğumuz tüm ürünlerimiz en yüksek kalitededir. Aynı zamanda en iyi hizmet kalitesi ile sizlere teslimat yapılmaktadır. Sizlerde en uygun mıcır fiyatları için bizleri arayabilirsiniz. Hangi alanlarda ne kadar mıcır ihtiyacınız olduğunu paylaşabilirsiniz. Bu doğrultuda ihtiyacınız olan tüm malzemeler firmamız tarafından karşılanabilmektedir.

Kum Fiyatları

Yek Maden firması olarak uzun yıllardır hafriyat ve malzeme temin ve nakliyesi alanında çalışıyoruz. Firma olarak tüm işleriniz için ihtiyacınız olan tüm kum çeşitlerini elenmiş ve yıkanmış halde sizlere sunuyoruz. En uygun kum fiyatları için web sayfamıza giriş yapabilir ve burada yer alan fiyat listesi üzerinden ihtiyaçlarınızı talep edebilirsiniz.

Web sayfamızda yer alan fiyat listesi içeriğinde tüm ürünlerimize ait olan fiyatlar güncel hali ile paylaşılmaktadır. Mıcır, kum, stabilize, çakıl ve taş tozu fiyatları detaylı olarak belirtilmektedir. Her teslim bölgesi için nakliyeden kaynaklı farklılıklar söz konusudur. Bir ton ürün için nakliye dâhil olarak fiyat almak isterseniz fiyat listelerimize ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.