DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2021 Avrupanın En İyi Web Tasarım Ajansı Medyatör oldu.
  • Haber444
  • Gündem
  • 2021 Avrupanın En İyi Web Tasarım Ajansı Medyatör oldu.

2021 Avrupanın En İyi Web Tasarım Ajansı Medyatör oldu.

ABONE OL
23 Eylül 2022 09:45
2021 Avrupanın En İyi Web Tasarım Ajansı Medyatör oldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yazılım insanların temel ihtiyaçları arasında sayılması gereken son derece önemli bir konudur. Bu gün bütün işletmelerin çalışması ve üretim yapabilmesi ekipman ve makinaların çalışması ile sağlanır. Bu makinaların sistemli olarak çalışmasını sağlayanda yazlımlardır. Yazlımlar bir makinanın veya ekipmanın çalışmasında kritik öneme sahip olmakla birlikte web sayfalarının hazırlanmasında etkin şekilde kullanılır. Web sayfaları; okullar, hastaneler, belediyeler, okullar, fabrikalar, ticari işletmeler ve ünlüler olmak üzere hayatın her alanında kullanım yeri bulur.

Web Tasarımı Nedir?

İnternetten giriş yapılan sayfaların her türlü düzenlenmesi ve tasarlanması işlemi web tasarımı olarak tanımlanır. Öncesinde fiziksel olarak mağaza gidilerek yapılan alışverişin yerini bilgisayar başında E- Ticaret hizmeti veren internet sitelerinden yapılan alışverişe bıraktı. Bu anlamda birçok firma web tasarım firmaları ile görüşerek web sitesi kurdurma yoluna gitti.

Web Siteleri Ne İşe Yarar?

Web siteleri esasında internetin temelini oluşturan ve internet kullanıcıları ile bilgi belge sağlayıcılarını buluşturan sayfalardır. Kullanıcıların alışveriş yapmak veya bilgi edinmek amacıyla açtığı sayfaların tamamı özel yazlım ve kodlar kullanılarak oluşturulan sayfalardır. Bu gün birçok kamu kuruluşu hizmetlerini web sayfaları üzerinden gerçekleştirir. Fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, sağlık ve eğitim işlemleri gibi birçok işlem internet ortamında web sayfaları kullanılarak yapılır. Ayrıca banka gibi para akışının yoğun olduğu kuruluşlarda internet bankacılığı üzerinden işlem yaptıran kuruluşlar arasında yer alır. Bu kadar önemli işler üstlenen web sayfalarının sorunsuz ve güvenli çalışması son derece önemlidir. Bu itibarla bölgede bulunan kayseri web tasarım yılların vermiş olduğu tecrübe ve alanında uzman ekibi sayesinde web sitesi ihtiyaçlarına çözümler üreten bir kuruluş olarak hizmet veriyor.

Avrupa Teknoloji Ödüllü Kuruluş

Yazlım işi gerçek anlamda sabır ve uzmanlık gerektiren bir işlemdir. Bu gün herhangi bir web sayfasında gördüğümüz küçük bir karakter bile arka planda yazılan binlerce kodun eseri olarak karşımıza çıkar. Bu anlamda yazlım işini, sektörde kendini ispatlamış ve Avrupa Teknoloji Ödülleri 2021 de “Web Tasarım” kategorisinde ödüle layık görülen Medyatör interaktif kurumsal firmasına bırakmak son derece isabetli bir davranış olacaktır.

Web sitesi Hazırlatmanın Maliyeti Ne Kadardır?

Web sitesi hazırlama maliyeti hazırlanacak olan web sitesi türüne göre değişiklik gösteriyor. Yüksek güvenlikli ve online işlemlere açık web sitelerinin kurdurma maliyeti daha yüksek iken, basit sadece haber ve fotoğraf sunma amaçlı kurdurulan web sayfalarının maiyeti daha düşüktür. Çünkü gerek yüksek güvenliğin sağlanması gerekse online işlemlerin kullanıcıya sunulmasında özel kodların hatasız şekilde yazılması son derece önemlidir. Burada meydana gelebilecek en küçük bir güvenlik açığı sistemin çökmesine ve bilgilerin çalınmasına neden olabilir. Tanınmış bir işletmenin sadece web sayfasındaki küçük bir açıktan dolayı ticari hayatı son bulabilir. Bu nedenle web sitesi hazırlatırken işin uzmanı güvenilir dijital ajans hizmeti veren kuruluşlara yaptırılması gerekir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.