DOLAR 32,4890 0.19%
EURO 34,9387 0.16%
ALTIN 2.438,420,18
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana’da Alkollü Sürücülerin Kaza Anları Güvenlik Kamerasında
  • Haber444
  • Gündem
  • Adana’da Alkollü Sürücülerin Kaza Anları Güvenlik Kamerasında

Adana’da Alkollü Sürücülerin Kaza Anları Güvenlik Kamerasında

ABONE OL
6 Nisan 2024 13:03
Adana’da Alkollü Sürücülerin Kaza Anları Güvenlik Kamerasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alican U. ve Fatih A., Alkollü Araç Kullanırken Kaza Yaptı

Adana’da gece eğlencesinden dönerken evlerine gitmek için çaldıkları otomobille kaza yapan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23), polis ekiplerince yakalandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza, 3 Nisan’da Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’nde meydana geldi. Birlikte içki içtikten sonra eve dönmeye karar veren Alican U. ile arkadaşı Fatih A., sokakta yürürken…

Kontrolden Çıkan Araç İki Otomobile Çarptı

İçki içtikten sonra eve dönmek için taksi bulamayan Alican U., kilitli olmayan bir aracı çalmaya karar verdi. Araçta kontak anahtarını bulan ikili, aracı çalıştırıp yola çıktı. Ancak Alican U. direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki bir otomobile çarptı. Panikleyen sürücü geri manevra yaparken bir başka araca daha çarptı. Olayın ardından araçtan kaçtı.

Polis Ekipleri Şüphelileri Evlerinde Yakaladı

Olayın ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Alican U. ile Fatih A.’yı evlerinde yakaladı. Alican U. sorgusunda, “Evime gitmek için otomobili çaldım, kaza yapınca kaçtık” dedi. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.