DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045809-2,48%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana’da bin yataklı sahra hastanesi için çalışmalar başladı!
  • Haber444
  • Gündem
  • Adana’da bin yataklı sahra hastanesi için çalışmalar başladı!

Adana’da bin yataklı sahra hastanesi için çalışmalar başladı!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
Adana’da bin yataklı sahra hastanesi için çalışmalar başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, corona virüsü salgını önlemleri kapsamında bin yataklı sahra hastanesi için çalışmaların başladığını duyurdu.

“HALKIMIZ İKAZLARA UYUYOR”

Duyuruyu çalışmaları devam eden hastanede yapan Karalar, “Corona virüsü giderek yayılıyor. Aslında Adana olarak bütün kurumlar, kuruluşlar, STK’lar, özel, kamu, müthiş bir diyalogla, birlikte mücadele ediyorlar. Halkımız da çok duyarlı. Bizim ikazlarımıza çok dikkat ediyor, uyuyorlar” dedi.

“ADANA’DA VAKA SAYISI YÜKSEK OLMADI”

Karalar, “Dolayısıyla Adana’da vaka sayısı çok çok yüksek olmadı. Ama tabi ki tedbirli ve hazırlıklı olmalıyız. Olası vaka artışına hazırlanalım diye biz bir sahra hastanesi düşündük. Ve bugün çalışmalara başladık. Yaklaşık bin yataklı hastane olabilir burası” dedi.

“CORONAYA AYRILAN BİN YATAK BOŞ”

Adana’daki hastanelerde corona hastaları için ayrılan bin yatağın boş olduğunu belirten Karalar, “Bu bini geçtiği zaman, böyle bir yere ihtiyaç olacak. Şimdiden onu hazır hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.