DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045809-2,48%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Cinsel İstismar Şüphesi

Ankara’da Cinsel İstismar Şüphesi

ABONE OL
23 Mart 2024 13:05
Ankara’da Cinsel İstismar Şüphesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Annesine İtiraf

Ankara’da, E.S.T adlı çocuk, üvey dedesi Doğan Ü.’nün kendisine cinsel istismarda bulunduğunu annesi K.D.’ye anlattı. Bu şikayet üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Tutuklama Kararı

Gözaltına alınan Doğan Ü., çıkarıldığı hakimlik tarafından 6 Ocak’ta tutuklandı. Soruşturma kapsamında mağdurun Çocuk İzleme Merkezi’nde ifadesi alındı.

İfadesi

E.S.T. ifadesinde, annesi, babası ve babaannesi ile yaşadığını, babaannesinin daha önce şiddet uyguladığını iddia etti. Ayrıca üvey dedesi Doğan Ü.’nün odasına girip kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve müstehcen videolar izlettiğini anlattı. Ancak Doğan Ü., savcılık ifadesinde suçlamaları reddetti.

İddianame ve Cezai Yaptırım

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Doğan Ü. hakkında ‘Çocuğun cinsel istismarı’, ‘Cinsel taciz’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Müstehcenlik’ suçlarından toplam 62,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame, Ankara 33’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.