DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahçesinde kenevir ele geçirildi, ‘İhtiyacım kadar ektim’ dedi
  • Haber444
  • Gündem
  • Bahçesinde kenevir ele geçirildi, ‘İhtiyacım kadar ektim’ dedi

Bahçesinde kenevir ele geçirildi, ‘İhtiyacım kadar ektim’ dedi

ABONE OL
3 Mayıs 2020 16:18
Bahçesinde kenevir ele geçirildi, ‘İhtiyacım kadar ektim’ dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde oturan A.K.’nin evinin bahçesine kenevir bitkisi ektiği ihbarı üzerine ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma sonucunda A.K.’nin bahçesinde ekili durumda kenevir bitkisi olduğu tespit edildi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen arama kararıyla, A.K.’nin ikametine dün operasyon düzenlendi. Evde ve bahçede yapılan araştırmada 25 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan A.K., esrar kullandığını ve yaklaşık bir ay önce keneviri ektiğini belirterek, “Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı başlamıştı. Ben de esrar bulamayacağımı düşündüm. Bu hastalığın ne zaman biteceği belli değil. Kendi ihtiyacım kadar bahçeme kenevir ektim” dedi.

Şüpheli A.K. hakkında ‘yasadışı kenevir ekimi’ ve ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.