DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Güler, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
  • Haber444
  • Gündem
  • Bakan Güler, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

Bakan Güler, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

ABONE OL
26 Mart 2024 13:05
Bakan Güler, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Güler, Kırıkkale’deki Mühimmat Komutanlığında Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile birlikte Kırıkkale’deki Mühimmat Komutanlığında şehit aileleri ve gazilerle iftar yaptı. Bakan Güler, buradaki konuşmasında, şehit ailelerine ve gazilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Ülkenin Güvenliği İçin Önemli Faaliyetler Gerçekleştirildi

Bakan Güler, Türkiye’nin ve dünyanın karmaşık bir dönemden geçtiğini belirterek, ülkenin bekası ve milletin güvenliği için son bir asrın en kapsamlı faaliyetlerinin gerçekleştirildiğini vurguladı. “Ülkemizin tamamında güvenlik ve huzur ortamı tesis edildi” diyen Güler, TSK’nın terörle mücadelede büyük başarı elde ettiğini ve hudut güvenliğini sağladığını ifade etti.

Milli Savunma Sanayisi Güçleniyor

Bakan Güler, yerli savunma sanayi ürünleriyle ordunun imkan ve kabiliyetlerini artırdıklarını belirterek, “Türkiye, savaş uçağı üretebilen sayılı ülkelerden biri haline geldi” dedi. Ayrıca, Kırıkkale’nin savunma sanayisindeki önemine vurgu yaparak, Roketsan tesisinin tamamlanmasıyla şehrin savunma sanayisi kenti kimliğinin daha da güçleneceğini aktardı.

Şehit ve Gazilerin Fedakarlıklarına Vurgu

Bakan Güler, Türkiye’nin güçlü, istikrarlı ve huzurlu ortamında en büyük payın kahraman şehit ve gazilere ait olduğunu belirterek, “Aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin ortaya koyduğu fedakarlıklar, bu toprakları bizlere vatan kılmıştır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.