DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir Türk markası kozmetik sektöründe çığır açtı !
  • Haber444
  • Gündem
  • Bir Türk markası kozmetik sektöründe çığır açtı !

Bir Türk markası kozmetik sektöründe çığır açtı !

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:07
Bir Türk markası kozmetik sektöründe çığır açtı !
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojiyle beraber gelişen sanayileşme sonucu kullanımı artan koruyucu ve kimyasal kullanılan kozmetik ürünlerin cilt sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri tartışılırken, bir Türk markası ortaya koyduğu çalışma ile adından söz ettirmeyi başardı. Kimyasal ve koruyucu içermeden üretilen ürünleri ile PN Justmine kısa sürede dikkatleri üzerine topladı.

Üretim tekniğine paha biçilemiyor !

Kısa süre önce Vepamed Kozmetik tarafından firma iştiraki olarak bünyesine katıldığını bildiğimiz PN Justmine, bir çok Avrupa’lı kozmetik firmasının iştahını kabartmış görünüyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan firma yetkilisi Batuhan Tümay tarafından , “ PN Justmine kozmetikte doğal içerik sunma noktasında zirvedeki yerini almayı hedeflemiş bir marka. Ham gıda maddelerinden popüler kozmetik ürünlerin geliştirme çabaları olumlu sonuçlar veriyor. Bu girişimi firmamız kaynaklarıyla destekledik, ülkemizin de kozmetik alanında global bir markaya sahip olmasını diliyoruz. Dolayısıyla çok uluslu firmalarla yarışabilecek düzeye yavaş yavaş yaklaşan PN Justmine için, doğal kozmetik fikrini endüstriyel anlamda tamamlayacak alt yapıyı sağlamaktayız. “ denildiği kaydedildi.

PN Justmine nedir ?

Yeni nesil cilt bakım grubu ürünleriyle, kozmetik sektöründe kimyasal kullanımını rafa kaldırmış tek markadır. Ar-Ge çalışmalarıyla yenilebilir malzemelerden geliştirdikleri orijinal içerikli kozmetik ürünleriyle, cilt yenilenmesini hızlandırmayı amaçlayan PN Justmine şaşırtıcı sonuçlar sunuyor.

Başta Egzama Sabunu ile ilgi odağı olan PN Justmine, aylar süren çalışmalar sonucu sadece Kefir ve Zeytinyağı kullanarak bir sabun modeli üretmeyi başardı. İçeriğine destek olarak Süt ve Terebentine yer verdikleri ürünleriyle egzama, sedef, ürtiker ve vitiligo rahatsızlıklarına karşı yapılan ardı ardına denemeler sonucunda kayda değer sonuçlara ulaştıkları açıklandı.

Bir çok üniversite ve yabancı menşeili firma tarafından hali hazırda işbirliği teklifleri alan marka yetkililerinin, gelecek dönemde yalnızca doğal ürünleriyle ülkemizde sürdürülebilir tarımı desteklediklerini söyleyebiliriz. Bu anlamda yerli üreticiden tedarik edilen doğal hammaddeleri, global anlamda rekabetçi kozmetik ürünlere dönüştürmeyi sürdürmekteler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.