DOLAR 32,4534 -0.12%
EURO 34,8087 -0.49%
ALTIN 2.445,010,38
BITCOIN 20697180,92%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burası İstanbul! Kuyruğun sonu görünmedi

Burası İstanbul! Kuyruğun sonu görünmedi

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:15
Burası İstanbul! Kuyruğun sonu görünmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT önündeki bariyerli kuyruk, binanın önünden başlayarak iki sokağa daha uzanırken, öğle saatlerinde yaklaşık 250 kişinin beklediği görüldü. PTT kuyruğunun başında titizlikle uyulan corona virüsü önlemleri arasındaki  ‘Sosyal mesafe’ kuralının, ikinci sokağın dönülmesinden sonra unutulduğu görüldü.

PTT ve Esenler Belediye Zabıtası görevlileri zaman zaman kuyrukta bekleyenlere ‘Sosyal mesafe’ kuralını hatırlattı, ancak sonuç alamadı.

“İŞİM VAR DİYEN” GEÇTİ

Bu arada bariyerlerle çevrili, ‘İşim var’ diyenlere geçiş izni verilen Dörtyol Meydanı´nda, sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde kalabalık oluştu.  Bankalar önünde ise ‘Sosyal mesafe’ kuralına kuyruklar görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi görevlileri meydanı dezenfekte ederken, buradaki güvercinleri görenlerden bazıları, yakındaki kuru yemişçiden yem alarak onlara attı. DHA

İLGİLİ HABERİstanbul’da sokağa çıkma yasağı öncesi kilometrelerce kuyruk oluştu İLGİLİ HABERPazar girişinde 1 kilometrelik kuyruk!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.