DOLAR 32,5117 0.21%
EURO 34,9045 0.4%
ALTIN 2.432,02-0,26
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cezadan önce ve cezadan sonra… Dede gitti arkadaş geldi
  • Haber444
  • Gündem
  • Cezadan önce ve cezadan sonra… Dede gitti arkadaş geldi

Cezadan önce ve cezadan sonra… Dede gitti arkadaş geldi

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:13
Cezadan önce ve cezadan sonra… Dede gitti arkadaş geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Megakent İstanbul’da İçişleri Bakanlığı genelgesiyle ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polis ekipleri sokakta denetim yaparken, denetimler sırasında ilginç anlar yaşanıyor. Maltepe ilçesi Gülsuyu mevkiinde seyir halindeki araçları durduran polis, sürücü ve araç içindekilerden gerekli belgeleri göstermelerini istedi.

DEDE BAHANESİ

Otomobili durdurulan 18 yaşındaki Ahmet Efe ise, ‘Nereye gidiyorsun?’ sorusuna ’75 yaşındaki dedeme yemek götürdüm’ yanıtını verdi. Bunun üzerine polisler, ihtiyaç sahipleri için oluşturulan Vefa Destek Grubu’nu hatırlatarak, o gruptan bir telefonla yardım isteyebileceğini söyledi.

(FOTO:İHA)

Cezai işlem uygulanan genç, sokağa çıkma kısıtlamasından ve Vefa Destek Grubu’nun hizmetlerinden haberi olmadığını savundu.

İTİRAF ETTİ

Genç, cezai işlem uygulandıktan sonra kendisini görüntüleyen muhabire ise gerçeği itiraf ederek, “Arkadaşlarımla buluşmaya gidiyordum, polis abiler yakaladı. Yasak olduğunu bilmiyordum, uzun zamandır televizyon izlemiyordum” dedi.

Polis ekiplerinin denetimleri, kısıtlamanın son bulacağı saat 00.00’e kadar devam edecek. (DHA)

İLGİLİ HABERKepenk açıldı… Pahalıya patladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.