DOLAR 32,4702 -0.07%
EURO 34,7103 -0.77%
ALTIN 2.434,28-0,07
BITCOIN %
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona virüsünden ölen madencinin son sözleri yürekleri dağladı
  • Haber444
  • Gündem
  • Corona virüsünden ölen madencinin son sözleri yürekleri dağladı

Corona virüsünden ölen madencinin son sözleri yürekleri dağladı

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:47
Corona virüsünden ölen madencinin son sözleri yürekleri dağladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez Müessese Müdürlüğü Asma İşletmesi’nde elektrik teknikeri olarak çalışan 52 yaşındaki Kemal Soytürk, bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Corona virüsü tedavisi gördüğü öğrenilen Soytürk, bir süre sonra yaşamını yitirdi.

Kemal Soytürk (FOTO: DHA)

Dokuz gündür boyunca yüksek ateşle hastanede tedavi gören Kemal Soytürk’ün ölmeden önce WhatsApp üzerinden yazıştığı arkadaşını “Evde kal” diye uyardığı ortaya çıktı.

(FOTO: İHA)

Soytürk’ün, “Ben ölüyorum. Konuşamıyorum artık” dediği arkadaşı, “Sık dişini. Geçecek bu zor günler. 10 gündür evden çıkmıyorum. Tansiyon, şeker, kolesterol hepsi var. Korunmak gerekiyor. Madencinin korunması çok zor” şeklinde yanıt verdi.

Bunun üzerine Soytürk, “Eşim ve çocuklar evde karantinada. Buradan çıkış zor. Ciğer çürüdü iyice. 9 gündür yüksek ateşle yatıyorum. Aklın varsa çıkma. Dayanamazsın, çok ızdıraplı” şeklinde bir mesaj attı.

Kemal Soytürk, bugün sabah saatlerinde Kırat Mezarlığı’nda toprağa verildi. (FOTO: DHA)

28 yıllık madencinin iki çocuk babası olduğu ve ailesinin de aynı hastanede gözetim altında tutulduğu belirtildi. (DHA-İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.