DOLAR 32,5157 0.21%
EURO 34,8836 0.33%
ALTIN 2.441,080,12
BITCOIN 2058962-0,30%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumartesi ve Pazar marketler ve bakkallar açık olacak mı? İşte sokağa çıkma yasağının biteceği tarih…
  • Haber444
  • Gündem
  • Cumartesi ve Pazar marketler ve bakkallar açık olacak mı? İşte sokağa çıkma yasağının biteceği tarih…

Cumartesi ve Pazar marketler ve bakkallar açık olacak mı? İşte sokağa çıkma yasağının biteceği tarih…

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:15
Cumartesi ve Pazar marketler ve bakkallar açık olacak mı? İşte sokağa çıkma yasağının biteceği tarih…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye corona virüsü ile mücadele etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı verileri günlük olarak açıklarken, 23 Nisan Perşembe gününden beri de 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı uygulanır. Peki yasak boyunca marketler ve bakkallar açık olacak mı? İşte cevabı…

CUMARTESİ PAZAR MARKETLER VE BAKKALLAR AÇIK MI?

4 günlük olarak ilan edilen sokağa çıkma yasağında, 23 ve 24 Nisan’da marketler ve bakkallar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet göstermişti. Ancak Cumartesi ve Pazar günü marketler ve bakkallar açık olmayacak.

YASAK SÜRESİNCE AÇIK OLAN İŞLETMELER

Ramazan ayı nedeniyle, sokağa çıkma kısıtlaması/yasaklamasının olacağı günler olan 23-26 Nisan tarihleri arasında, sadece evlere paket servis şeklinde olmak üzere lokanta ve restoran tarzı iş yerleri, ilaç, tıbbi cihaz, tıbbi maske ve dezenfektan üretimi, nakliyesi ve satışına ilişkin faaliyetleri yürüten iş yerleri, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri, zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ile işletmeler (Havalimanları, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, karayolları, huzurevleri, yaşlı bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri, Acil Çağrı Merkezleri, AFAD Birimleri, Vefa Sosyal Destek Birimleri, Göç İdaresi, PTT vb.) açık olacak.

İLGİLİ HABERHayvanseverlere müjde: Sokak hayvanlarını gezdiren ve besleyenlerin cezası iptal edildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.